Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Märkus Käevõru Kirjutatav Kustutatavad Randmepaela Teha Nimekirja Käevõru Ajakavad, Plaanid, Eesmärgid, Sündmuste Ja Kohtumiste Nimekirjad

Märkus Käevõru Kirjutatav Kustutatavad Randmepaela Teha Nimekirja Käevõru Ajakavad, Plaanid, Eesmärgid, Sündmuste Ja Kohtumiste Nimekirjad

€1.25 €0.31
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Meie silikoon märkus käevõru on täiuslik aksessuaar!See on piisavalt väike, et kanna lihtsalt oma randme ja ei saa mingil moel oma igapäevast tegevust.Pluss, sa ei pea muretsema, võttes ta maha, kui oma käte pesemiseks, duši all või kui väljas sajab väljas.Peatada organiseeritud ja ei unusta kunagi oluline märkmeid või meeldetuletusi jälle see kasulik käevõru.

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Suurus: nagu pildil

Omadused: kaasaskantav, veekindel, kustutatavad ja korduvkasutatav

Pakkeleht:

korduvkasutatav silikoon käevõru*1tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidavad Silikoonist: Meisterdatud tolmu ja mustuse eest-vastupidavast materjalist, see märkus käevõru tagab mugava ja kauakestva kanda tekitamata naha ärritust.Selle vastupidavust muudab ideaalne neile, kes aktiivse elustiili.

2.Praktiline Meeldetuletus: See märkus käevõru võimaldab teil kirjutada oma plaanidest, eesmärkidest, loendeid, ja rohkem koos veega pliiats.Saate hõlpsasti kanda randmel ja näha, mida teil on vaja teha igal ajal.See on mugav ja stiilne viis peatada organiseeritud ja motiveeritud.

3.Veekindel ja Kustutatavad: saate kirjutada märkmeid kohta käevõru ja kustutab need lihtsalt niiske lapiga või paberist rätikuga.Ei muretse umbes käte pesemiseks, duši all, või sajab.Käevõru on veekindel ja vastupidav.

4.Dual-Purpose Märkus Käevõru: Eemaldage käevõru, et muuta see memo kleebis.Ideaalne scribbling märgib, memod, ja ideid igal ajal.Jääda korraldada kusagil!

5.Kaasaskantav ja Kerge: Hoia oma mõtted ja ideed, sulgege see kaasaskantav märkus käevõru.Piisavalt väike, et mahtuda taskusse või kotti, see ei lisa mingit kaalu oma randme.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *