Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Omoshiroi Blokeerida 3D Paber Dragon Notepad Kunsti Raamatu Skulptuur Lisa Memo Pad Notepad Sõprade Kingituste Office Decor

Omoshiroi Blokeerida 3D Paber Dragon Notepad Kunsti Raamatu Skulptuur Lisa Memo Pad Notepad Sõprade Kingituste Office Decor

€18.82 €13.17
Laos
  • Magnetism: No
  • kohandatud: No
  • Stiil: Memo Padjad
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Liim Või Mitte: Jah
  • Mudeli Number: 3D paper art dragon notepad
  • Funktsioon: Teenetemärgi
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kirjeldus:

Nimi:3D paper art dragon notepad

Värv: nagu pildil

Materjal: paber

Suurus: 9*9*6cm/3.54*3.54*2.36 tolline

Raamat: umbes 190 lehed

Kirjeldus:

UNIKAALNE DISAIN: Käesoleva raamatu skulptuur notepad on loodud ainulaadne 3D dragon käsitöö, iga lehekülg on peenelt graveeritud lohe muster, mis näitab jõukust ja salapära Hiina kultuuri.Nii väljast ja seest leheküljed näitavad peen viimistletud ja südamlik töö tegija.

KVALITEETSED MATERJALID: Meie 3D Kunst Kalender on valmistatud niiskuskindel, lõime-tõend eriala paberit, millele lisanduvad multi-värviline dekoratiivne paberid tagama pika-pikaajalise kasutamise.Kui tasuta läbipaistev ekraan kast on nii tolmukindel ja ilus.

LIHTNE KASUTADA: 3D art kalender võtab õrn siluett disain, üks pisar maha, kolmemõõtmeline raamatu skulptuur dragon avaldata vähehaaval, luua uimastamist visuaalne mõju, see on nii ilus ja praktiline kaunistused töölaual ja kompaktne suurus ei võta liiga palju ruumi.

LAI KASUTUSALA: lohe muster 3D liimitud märkmete ei saa ainult kasutada mugav notepad, aga ka nagu järjehoidjad, kalendrid, kunst, kaunistused ja kollektsiooni.Sobiv kingitus perele, sõpradele, äripartneritele ja klassikaaslased, mitte ainult täiuslik dekoratsioon, vaid ka praktiline meeldetuletus vahend.

SUUREPÄRANE KINGITUS: Üllatus oma lähedastele koos uudne ja loominguline kingitus.Meie Aasta Draakon teemastatud 3D notepad on ideaalne kunstihuvilistele, lapsed või keegi, kes hindab ilu ja funktsionaalsus unikaalsed kontoritarbed.Ideaalne puhkudel nagu sünnipäevad, sõbrapäev ja Jõulud, samuti tutvustatakse seda, traditsiooniline Hiina kultuur ja teeb ainulaadne kingitus valik.

Juhised kasutamiseks: umbes kasuta: pisar ta õrnalt kohelda seda õrnalt ja oodake kannatlikult ilus hetk, et tulla.Ärge kasutage liiga palju jõudu, et vältida kogemata tungis maha disaini üksikasju.Paigutus: Pane see kuivas ja ventileeritud kohas, et vältida paber on deformeerunud niiskuse.Loe lähemalt: Kui andmed märkus raamat ei ole korralikult paigaldatud, saab neid reguleerida koos hambaork või pintsetid teha neid puhas ja korras.

Pakkeleht:

1*3D notepad

1* Display Box

1* Kinkekarbis

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *