Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Raha Säästmise Sideaine Raha Ümbrikus Sideaine Raha Säästmise Sideaine Raha Ümbrikud A6 Sideaine Rahakotiga-Eelarve Raha Korraldaja

Raha Säästmise Sideaine Raha Ümbrikus Sideaine Raha Säästmise Sideaine Raha Ümbrikud A6 Sideaine Rahakotiga-Eelarve Raha Korraldaja

€6.63 €4.51
Laos
  • Tüüp: Kooli päevikud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Eelarve Sideaine
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kas Soovite Salvestada Raha, Kupongid, Piletid, Ja Templid Korrektsel Viisil?Kas Teil On Vaja Planeerija, Mis On Kerge Kaal Ja Lihtne Teha Ümber?Siis See Eelarve Planeerija On Sinu Jaoks Täiuslik!

See Eelarve Planeerija On Kate on Valmistatud kvaliteetsest Pu Nahk, Mis On Vastupidav Ja Stiilne.See On Mitu Taskut Ja Kupeed, Et Aidata Teil Korraldada Oma Raha Ja Kviitungid.Samuti Saab Seda Kasutada, Et Hoida Päevikud, Salvestamise Kulud, Eelarve Planeerimine, Ja Nii Edasi.

See Eelarve Planeerija On Suurepärane Kingitus Idee Jaoks Thanksgiving Või Mis Tahes Muu Sündmus.See Aitab Teil Hallata Oma Rahanduse Ja Oma Eesmärke Saavutada.

Kirjeldus:

Sisaldab: 12 tõmblukk kotid + 12 väike õie eelarve kaarti + 4 lille-kujuline inglise kleebised + 24 kleebised 1 + 1 rose gold pliiats

Lehekülgede arv tekst: 100 (lehed)

Toote mõõdud umbes: 19cm * 13cm * 3.6 cm

Brutokaal: umbes 350g

Toodete Nimekiri:

1 Komplekt * Eelarve Sideaine

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Eelarve Juhtimine: See eelarve sideaine, mis aitab teil kasvatada hea tarbimise harjumusi, salvestades raha, kupongid, piletid, ja templid korrektsel viisil.Samuti aitab teil hallata oma arveid paremini.

2.Vastupidav ja kauakestev: Meie eelarve sideaine on ehitatud viimase, mille PU nahast kate, mis on nii veekindel ja kulumiskindel.Sa naudid aastat muretu eelarvestamine ja finantsplaneerimine!

3.Lihtne teha: Hoida oma rahanduse kontrolli selle eelarve sideaine, mida on lihtne kaasas kanda ja salvestada.Mõõtmise juures 19 x 13 x 3.6 cm, see on suurepärane on-the-go planeerimine.

4.Laialdaselt Kasutatakse: Meie eelarve sideaine pakub võimalusi korraldada oma rahandust.Laia rakendusi, see on ideaalne valik kontoris ja ärireise.Alates pidamine päevikud jälgimise kulud ja eelarve planeerimine, seda mitmekülgsem lahendus on saanud teie hõlmatud.

5.Ideaalne Praeguste: Üllatus oma lähedastele ülim läbimõeldud kingitus, mis toetab finantsstabiilsuse!Meie eelarve sideaine teeb hea žest iga kord, olgu see sünnipäev, Thanksgiving, Uus Aasta, Jõulud, või sõbrapäeva.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *