Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Loominguline Puu Maja 3D-Memo Pad Paber Nikerdamist Kunsti Notepad Pliiatsi Hoidja 3D Non-Stick märkmepaberi Festival Sünnipäeva Kingitus

Loominguline Puu Maja 3D-Memo Pad Paber Nikerdamist Kunsti Notepad Pliiatsi Hoidja 3D Non-Stick märkmepaberi Festival Sünnipäeva Kingitus

€49.04 €26.97
Laos
  • Magnetism: No
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Teenetemärgi
  • Stiil: Memo Padjad
  • Liim Või Mitte: No
  • kohandatud: No
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Toote Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Puu Maja 3D-Memo Raamat

2. Toote suurus: Üks suurus

3. Toote stiilis: Puu Maja 3D-Memo Raamat

4. Toode värv: kollane, roheline, sinine, roosa

5. Materjal: paber

Toote omadused:

1. 3D-kolmemõõtmeline disain: See märkus raamat võtab peen paber nikerdamist tehnoloogiat, et luua peen puu maja, hoone mudeli, realistlik andmed ja kolmemõõtmeline mõttes, mistõttu kasutajad tunnevad, nagu oleks nad reaalses maailmas.

2. Tearable märkus: Iga lehekülje märkus raamat on tearable märkus paberist, mis on mugav õpilastele, üliõpilastele ja kontori töötajate salvestada olulised küsimused ja märgib, igal ajal.

3. Sisseehitatud LED tuled: puu maja hoone mudel on mõeldud LED tuled sees, mis saab valgustada kogu puu maja ja luua soe õhkkond, mis sobivad kasutamiseks öösel.Kui valgus on sisse lülitatud, selle aku suudab säilitada heledus umbes 5 tundi.Nii, kui sa ei pea süttib kaua, pea meeles, et lülitage õigeaegselt.

4. Loominguline Kingitus: See märkus raamat ei ole ainult praktiline, vaid ka on kunstiline ja loominguline väärtus.See on peen kingitus valik, sobib andes sõprade, pere või kolleegidega.

5. Kõrge kvaliteediga materjal: märkus pad on valmistatud kõrge kvaliteediga paber materjalist, vastupidav, keskkonnasõbralik, ja mitte lihtsalt kahjustatud.Samal ajal, puu maja hoone mudel on valmistatud kasutades peen viimistletud, tasumata tekstuuri.

Tähelepanu:

1.Nagu me kõik teame, eri arvutites näidata eri värvi, ja tegelik värvitoon võib olla veidi erinev järgmine pilt.

2.Tänu käsitsi mõõtmine, suurus võib olla viga, mitu sentimeetrit

Saadetis sisaldab:

1 pc 3D Memo Raamat

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Have a nice day!

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *