Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Loominguline Cartoon Armas Loom Märkmete Eemaldatav Märkused Sõnum Kleebis Õpilane Kirjatarvete Märkmete koolitarbed 20pcs

Loominguline Cartoon Armas Loom Märkmete Eemaldatav Märkused Sõnum Kleebis Õpilane Kirjatarvete Märkmete koolitarbed 20pcs

€0.06 €0.04
Laos
  • Magnetism: No
  • kohandatud: No
  • Stiil: Memo Padjad
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Liim Või Mitte: Jah
  • Mudeli Number: Cute Cartoon Loomade Memo Pad
  • Funktsioon: Isekleepuvad
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Bullet Punkte:

1、Armas ja Ilus Välimus: Need isekleepuvad märkmete tulevad koos erinevate loomade mustrid, nagu jänesed, sead, kassid, konnad jne., eri värvi, armas ja elav, teha te tunnete hea, kui te neid kasutada, ja lisada värvi ja lõbu oma igapäevaelus.

2、Praktilisi Funktsioone: Te saate kasutada neid armas loom kleepuv padjad nagu järjehoidjad või indeks sildid, et aidata teil tähistada oma lugemisel asukoha ja salvestada oma lugemisel kogemus, isekleepuv disain võib postitatud märkmete, külmikud ja seinad meelde tuletada oma igapäevast rutiinset tööd või uuringu ajakava.

3、Kirjutatav ja Eemaldatav Disain: Need memo padjad on valmistatud paberkandjal materjali, mis annab teile sujuva kirjutamise kogemus.Eemaldatav liim, lihtne asetada märgib, võite kirjutage oluline teave ja hoida seda jäta seda teistele, mida ei tohi ignoreerida.

4、Laialdaselt Kohaldatav: Need armas multikas märkmete saab kasutada kiire märgib, pere meeldetuletusi, ülesanded, kirjalikult ette teated, magus sõnu ja soove, mis sobib kasutamiseks kodus, koolis ja kontoris, ja sobib samuti kingitused ja auhinnad üliõpilastele.

5、Piisav Kogus: multikas loomade kontoritarbed on 20 tükki iga kogum, mida saab vabalt matcheds, ja piisavalt, et rahuldada oma igapäevaseid vajadusi, samuti jagada koos pere ja sõpradega.

Kirjeldus:

Need multikas loomade märkmete on kavandatud 8 eri stiile, sealhulgas küülik, kass, kilpkonn, panda, konn, siga, kana, ja elevant.Huvitav disain ja värve, te ei saa ainult kasutada seda ise, vaid ka teha suurepärane kingitus oma lastele, klassikaaslased, kolleegid ja teised inimesed hoolite.Isekleepuvad loomade märgistuse ribad saab kasutada kodudes, kontorites, koolides, ja muudes kohtades.Te võite jääda see külmkapp kohta, et kuvada oma retsepte päeval või kinni see lauale kübeke alla to-do nimekiri, või kasutada seda teadmiseks võtmine ja lugemine.

Kirjeldus:

Nimi: Sedelite

Suurus: 8cm*5.4 cm

Neto Kaal 7g

Peamine Materjal: paber

Pakend: OPP kott

Pakkeleht:

Märkmete*1

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. 1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

+ Sildid

eemaldatav märkused

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *