Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Pesu Ja Vaha, autopesu Kiire Kuiv Auto Lakk Pesta Detailer mitmeotstarbeline Auto Puhtamaks Ja Protectant Vedeliku Jaoks CarsTrucks

Pesu Ja Vaha, autopesu Kiire Kuiv Auto Lakk Pesta Detailer mitmeotstarbeline Auto Puhtamaks Ja Protectant Vedeliku Jaoks CarsTrucks

€2.76 €1.24
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kontsentreeritud: Jah
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Hüvasti tõrksat mustust ja rasva meie Vaht autopesu!Meie valem sisaldab keraamiline kate täielik auto pesemise kogemus.Vaevata kehtivad ja toimivad mugavuse.

Spetsifikatsioonid: Auto Puhastusvahend

Toote maht: 500ml

Kasutada suhe:

Automaatne auto pesumasin: 1:30 vett

Käsitsi auto pesta: 1:80-150 vesi

Toote ametikoht: Kergesti eemaldada erinevaid plekke auto värvi

Toodete Nimekiri:

1*Auto Puhastusvahend

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Poola Auto: meie sile Auto Koristajad, saab eemaldada mustuse ja rasva kergesti, ja annab oma auto läikiv ja peene viimistluse, mis kestab nädalaid.

2.Pakkuda Hydrophobicity: Saavutada hiilgav ja puhas lõpeta see Auto Puhtamaks.Moodustavad lakk, see lisab tolmukindel omadused, et teie auto pinnale.

3.Elustab Sära: Muuta oma auto välimust meie Auto Puhastaja, mis taastab läike auto värvi, suurendades tema kõvadus ja vastupidavus, ja annab talle pesu, vaha ja poola.

4.Kerge kasutada: Lihtsalt pour auto puhtamaks pinnale ja pühkige see veega, et eemaldada mustus ja mustuse vaevata.Saavutada puhas auto vaevata iga kord.

5.Mitmekülgne Kohaldata: Saavutada vahuveini auto, mootorratta, või 4-wheel drive on lihtne, see Auto Puhtamaks.Ei askeldama puhastus ja poleerimine värvi, klaasi, ja chrome ' i.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *