Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Rehvi Värvi Sm Pen 6tk/12pc Veekindel Värvi Pliiatsi Diy Käsitöö Kunstitarbed Veekindel Õli Baasil Värvi Marker Auto Rehvi Klaas

Rehvi Värvi Sm Pen 6tk/12pc Veekindel Värvi Pliiatsi Diy Käsitöö Kunstitarbed Veekindel Õli Baasil Värvi Marker Auto Rehvi Klaas

€14.49 €7.25
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Pliiats
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kirjeldus:

Rehvi Värvi Sm Pliiats kuivab kiiresti ja ei ole kerge kaduma, ideaalne kunstnike, üliõpilaste, teismelistele ja täiskasvanutele.

Juhised:

1. Kandke ning raputa barrel mitu korda segada tint vahedega;

2. Vajutage pliiatsi pea heitgaasi (vaja esimest kasutamist);

3. Vajutage korduvalt otsa vertikaalselt, kuni tint imbumisalad välja nippi;

4. Alusta oma loomist;

5. Pea meeles, et katta pen pärast kasutamist, et vältida aurustumist

Kirjeldus:

Suurus: umbes 14.2*1,5 cm/5.59*0.59 aastal

Värv: Must, Valge, Multicolour

Tint sisu: umbes 6ml

Pakkeleht:

6tk* musta värvi pliiats

või

6tk* valge värvi pliiats

või

12tk*värv värvi pastakat (sinine, roheline, valge, must, punane, kollane, kuld, hõbe, roosa, oranž, lilla, pruun-iga)

Vaata rohkem toote detailid

1.【Fade vastupidav ja veekindel】Rehvi Paint Marker Pliiatsid on ideaalne kunstnike, üliõpilaste, teismelistele ja täiskasvanutele igas vanuses.Need on omadused kiire-kuivatamine, fade vastupidavus ja veekindlus.

2.【Professionaalse Kvaliteediga】Nende Värvi Pliiatsid Auto Rehvid on peamiselt valmistatud õli baasil tindiga, mis on veekindel ja niiskuskindel, ohutu lastele ja lemmikloomadele; ja neil on tugev katvus.

3.【Hea Disain】uuenduslik disain, hea tihendus, isegi tint heakskiidu, ja sujuva kirjutamise, Värvi Pliiatsid Kivide Maalimine ei peatu või leke; 3mm joone laius on mõeldud detail töö, mis annab teile täpselt juhtida.

4.【Lihtne Kasutada】Raputada Õli Baasil Värviga Sm paar korda sisse-enne kasutamist, seejärel eemalda ja vajutage riiklik rakendusasutus vertikaalselt alla, et võimaldada tint täitke otsa.Parimate tulemuste saamiseks, re-sm kohe pärast kasutamist.

5.【Mitmekülgsed kasutusvõimalused】Paint Marker Sätestatud Rehv on teie parim valik kirjalikult peaaegu iga teema, nagu kivi, puit, klaas, metall, paber, rehvid, jne.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *