Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Auto Kaabits Mitt Soojenemise Auto Jää Kaabitsaga Mitt Lumi Kaabits Kindad Veekindel Auto Lumelabidas Vaht Grip Kindad Talveks

Auto Kaabits Mitt Soojenemise Auto Jää Kaabitsaga Mitt Lumi Kaabits Kindad Veekindel Auto Lumelabidas Vaht Grip Kindad Talveks

€5.14 €3.60
Laos
  • Toote Laius: 0.0inch
  • Materjali Tüüp: ABS
  • Toote Tüüp: Jää Kaabitsaga
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kirje Pikkus: 0.0inch
  • Toote Kaal: 1.0kg
  • Toote Kõrgus: 0.0inch
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Meie Esiklaas Lumi Kaabits Kindad kaitsta oma käed samal ajal hõlpsalt eemaldada lumi oma sõiduki.Uuenduslik disain tagab mugava ja sooja grip, mis ei tõsta, tagades samas, et ei kriimustusi on jätta oma auto.Ideaalne kõigile, kes soovivad jääda soe ja kaitstud, kui lumekoristus oma auto.

Toote nimetus: Samet kindad lumelabidas

Toode värv: must sinine

Toote suurus: umbes 41cm enne venitamine, 56cm pärast venitus, 10CM lai

Materjal: ABS+EVA+alumiinium toru+velvet

Toode net kaal: suur lumelabidas 167g, mantel 110g

Sobivad mudelid: Üldine

Paigaldamise meetod: Lihtsalt panna lumelabidas ja samet kate

Toote kasutamine: jää shoveling ja lume eemaldamine

Toote Omadused: Ülestõstetav lume eemaldamine labidas, jäävaba, mitte-tõsta käsi hoob, ei ole kahju, et auto värvi!

Nimekiri:

Jää Kaabitsaga Kindaid x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Muljetavaldavalt Õrn: Meie jää kaabitsaga kindaid kaasas kriimustada-tasuta garantii.Valmistatud kõrgema kvaliteediga ABS tõhusalt eemaldab jää ja lumi, see ei kahjusta teie auto värvi.

2.Käte Kaitse: mitte Kunagi hirmu külm lumi jälle meie Jää Kaabitsaga Kindaid, kui nad kaitsta oma käed ühendust.Tõsta need silmused, pea väljaspool, ja puhastada oma sõiduki kergust.

3.Mugav Käepide: enam külma kätte!See jää kaabitsaga kindaid on mitte-tõsta vaht käepide, mida on lihtne grip ilma, et tõstaksid.See on väike ja kaasaskantav, mistõttu on lihtne salvestada oma auto kindalaekasse või pagasiruumi.

4.Pikaajalise: Naudi külma ilmaga kogemusi meie jää kaabitsaga kindad, mis on valmistatud veekindel ja soe riie.Koos oxford väljast ja palus fliis sisemus, need kindad pakkuda täiustatud isolatsioon ja kaitse vastu karm talv elemente.

5.Teleskoop Disain: Olla valmis mis tahes tuisk meie jää kaabitsaga/kindad combo.Kergesti reguleeritav teleskoop varras ulatub 41-56cm viskooskiust-nupp.Reach-iga nurga oma auto ilma ponnistus oma käsi.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *