Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Kate Taastavat Autode Keraamiline Kate Taastavat 30ml kasutajasõbralik Hüdrofoobsed 30ml Auto Üksikasjalikult Asjade UV-kindel

Kate Taastavat Autode Keraamiline Kate Taastavat 30ml kasutajasõbralik Hüdrofoobsed 30ml Auto Üksikasjalikult Asjade UV-kindel

€7.51
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Maht: 30ml
  • Toote Kaal: 30g
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Taastab algse läike auto sisekujundus osa koos selle kattega taastavat.See annab teie sõiduki selge kaitset UV-kiirguse, mustuse ja vee.See võib seista kuni raskeimates ilmastikuoludes ja kaitsevad auto värvi tuhmumist ja lõhenemist.See on lai kohaldamise ulatus ja saab kasutada kummi -, vinüül, ja metall pindadele.Proovi seda täna ja vaata, erinevus!

Mudel: hooldus-remont, agent

Peamine koostisosa: remont esindaja

Net sisu: 30ml

Värvitoon: renoveerimine kate 30ml

Auto Teenuse Tüübi: Üldine

Sisaldab:

Hooldus taastavat esindaja*1

Sponge*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Uuendada Sisekujundus Läige: See kate taastavat aitab teil teha oma liistude osad sära suurepäraselt, pesta maantee mustuse ja võitlus UV-kiirte eest, mis põhjustavad pleegib.See aitab ka vältida varajase kulumine, mistõttu on hädavajalik toode, mis tahes auto üksikasjalikult pakkumine.

2.Hüdrofoobsed ja läikiv viimistlus: kohaldades käesoleva kate taastavat, saate luua niiskuskindel kiht auto, mis takistab lörts, lumi ja jää kleepumist.Samuti parandab läige ja selgust oma värvi uimastamise välimus.

3.Kauakestev kaitse: See kate taastavat saab värskenda kogu oma auto minutit ja püsti rasketes ilmastikutingimustes.Kas see on vihm või lumi, saate nautida vastupidav ja läikiv viimistlus oma auto.

4.Auto värvi lisatarvikud: See kate taastavat autodele on võimalik anda oma auto värvi uus tase sära ja vastupidavuse.See on vee baasil toode, mis on ohutu kohaldada ja öko-sõbralik.See ei ole kunagi kahju, kahju või kuivada teie auto värvi, vaid ainult suurendab seda.

5.Hea kvaliteet: See kate taastavat on valmistatud materjalidest, mis võivad suurendada välimus ja vastupidavus oma auto rehvid, uksepaneelid, pedaalid ja armatuurlaudu.See on parim valik teie auto.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *