Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Koos Pihusti Otste 3000psi Käsitsi Vahendid M22 14mm Sisselaske Auto Pesemine Garaaž Asendamine Osa Multifunktsionaalne kõrgsurvepesurit

Koos Pihusti Otste 3000psi Käsitsi Vahendid M22 14mm Sisselaske Auto Pesemine Garaaž Asendamine Osa Multifunktsionaalne kõrgsurvepesurit

€22.89 €17.86
Laos
  • Otsik Materjal: Vask
  • Liides Materjal: Vask
  • Korpuse Materjal: Insener Plastist
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Käepideme Tüüp: Sõrme Grip
  • Vee Torud: No
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Omadused:

【Kulumiskindlus】Paksenenud kulumiskindel shell, parem tunne, vastupidav, anti-vananemine, kerge ja tilk-vastupidavad.Ohutuse pannal, käivitab ohutuse pannal, ohutu ja usaldusväärne.Maksimaalne rõhk: 3000PSI / 200BAR / 20MPa.

【LAIALDAST VALIKUT】Suitble täiuslik auto pesemiseks ja kastmiseks lilled.Kasutada õhu-konditsioneer, pesumasin, auto pesta, puhastada aknad, põllumajanduslik niisutus, jootmise aias puud, õhetus koridori põrandad jne.Rooste ja kulumise vastupidav ehitus.Käe grip kiire liides, lihtne paigaldada.Eemaldatav disain, lihtne teha ja ladustamine.

【EHITATUD TRGGER LUKK】 Sisseehitatud päästiku lukk, nii et sa ei pea, et hoida seda all hoides käivitada, ja sa ei pea jõuda, kui kasutate seda. 1/4" outlet kiire lahti paigaldamine, M22-14 keermestatud sisselaske kinnitus (14mm sisemine läbimõõt).Suur autode puhastusteenused, akna pesemine, sõiduteele, katus, vooder, pesumasin.

【VASTUPIDAV MATERJAL,】 Voolik pihustite on välja töötatud ja täiustatud põhinevaid traditsioonilisi plastist vee pihustid.Reguleeritav pihusti pea on valmistatud puhtast vasest pöörata tuhandeid kordi.Roostevabast terasest käepide sisemine teeb see tugev ja vastupidav kasutada pikka aega.

【PAINDLIK, ET KASUTADA】Paindlik ja reguleeritav veevool läheb peen udu, keskmise pihusti või jet voolu pöörlev voolik pihusti pea vasakult paremale.Reguleeritav otsik vastavad eri kastmist vajab aia-lovers.

Tehnilised andmed:

Värv: must

Spray kaugus: 10 (m)

Kohaldamisala: autopesula, talu desinfitseerimine

Vee rõhk: 250kg

Head materjal: vask

Käepideme materjal: insener plastist

Maksimaalne rõhk: 3000PSI / 200BAR / 20MPa

Suurus(umbes): 17x17x23cm/6.69x6.69x9inch (LxWx Külje pikkus)

Maksimaalne temperatuur: 60 ° C / 140 kraadi Fahrenheiti järgi

Pistik: M22 meeterkeere (22mm/0.87 tolline välimine läbimõõt 14mm/0.55 tolline sisemine läbimõõt), 1/4 tolli quick release-adapter.

Komplekti Kuulub:

1pc x Power Spray Pesumasin

5tk x Düüsi Nõuanded

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 0.5-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Märkus:

1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte,kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.

2.Võrrelge detail suurused sinu,palun lubage 2-4cm erineb tõttu manual mõõtmise riided, tänu Kõikide mõõtmise cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1) KOGU MAAILMAS SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

DHL UPS, TNT, FEDEX võtab aega 3-7 päeva ,EMS võtab 8-12 päeva.Post air mail tuleb 2-8 nädalat.Kuid nad kõik on sõltuv riik, mis on tarnitud.

2) TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *