Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • EV Laadija Konks 3tk autolaadija Korraldaja Anti-Drop EV Laadija Omanik Multifunktsionaalne Paksenenud 360-Kraadise Pöörde Kleepuv

EV Laadija Konks 3tk autolaadija Korraldaja Anti-Drop EV Laadija Omanik Multifunktsionaalne Paksenenud 360-Kraadise Pöörde Kleepuv

€1.37 €0.86
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Maksimaalne kaal: Konks
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Meie Kleepuv Konksud ja Traat on nutikas disain, et kinni kuhugi ja on laialdaselt kohaldatav kasutada.Need keskkonnasõbralik konksud on ideaalne lahendus korraldada oma kodu või äri kahjustamata seinad.Mugav liim võimaldab lihtsat paigaldust ilma segadus.

Tehnilised andmed:

Nimi: EV Laadija Konks

Materjal: HIPS+PP

Ühe Kaal: umbes 27.3 g

Toote Mõõdud: (ligik.)15*5.7*1.6 cm/5.91*2.24*0.63 tolli

Paigaldus sammud:

1. Laadija (pind tolmu eemaldamine).

2. Pisar kaitsev paber 1. pool kahepoolne liim ja stick see peale konksu ketas.

3. Eemaldage kahepoolne liim baasi konks ja stick see keskel laadija, seejärel vajutage seda kindlalt paar korda.

Pakkeleht:

3* EV Laadija Konksud

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Eco-Sõbralik Disain: Valmistatud kõrge-kvaliteet PUUSAD ja PP materjalid, see EV laadija konks on keskkonnasõbralik, paksenenud, tugev ja vastupidav.See on peen töö ja talub päikese käes ja rooste.

2.Praktiline Laadimine Lahendus: Tagada turvalisus oma EV laadija koos meie praktiline ja mugav konks.Enam räpane nöörid või hädas, et leida sobiv asukoht: lihtsalt konks see kuni kusagil ohutu ja keskenduda sile, usaldusväärne laadimine kogemus.

3.Lihtne Paigaldus: Eemaldage laadija tolmu kergust ning kinnitage meie EV Laadija Konks, et kõik pinnad, kasutades selle kahepoolne liim alt.Lihtsalt pisar kaitsev paber väsimatu paigaldus ja nautida puhas laadija center.

4.Tõhus Laadimine: Kogemusi kiusame vaba EV laadimine meie uuenduslik EV Laadija Konks.Oma kiik vabalt kasutamise ajal disain võimaldab 360 pöörde konks, mistõttu on mugavam ja kiirem ühendage laadija nii vasakule ja paremale poole.

5.Laialdaselt Kohaldatav: Riputa oma EV laadija selles konks ja pane see korralikult oma auto käepide, piduri hakkama, või mis tahes muul sobival positsioonil.See käepärane tarvik ühildub enamiku elektriauto laadijad ja vabastab väärtuslikku ruumi.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *