Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Nahast Saabas Konditsioneer, Lanoliin-Rikastatud Nahk Puhtam Boot Faux Nahast Puhtama Naha Hooldus Kreem Nahast Kott Riided

Nahast Saabas Konditsioneer, Lanoliin-Rikastatud Nahk Puhtam Boot Faux Nahast Puhtama Naha Hooldus Kreem Nahast Kott Riided

€14.11 €9.88
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Meie nahk diivanil puhasti on valmistatud looduslike naha hooldus sisuliselt, pakkudes sügavalt toitev, et teie nahk tooteid.See annab oma naha loomulik sära, andes samas erinevate renoveerimistöödega.Plus, see on mugav kaasas kanda oma kott on-the-go kasutada.Anna oma nahk mööbli hooldus, mida see väärib meie nahk diivanil puhtamaks.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Nahk Koor

Tehnilised andmed: umbes 90g

Säilivusaeg: kolm aastat

Funktsioon: Sügavalt toitev nahk, särav ja pehme nahk

Pakkeleht:

1 kast* Naha Kreem

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Toitev Koostis: Meie nahk puhtamaks, võib säilitada pikka aega ilma aurustumist, nii et saate seda kasutada millal iganes seda vajate.See on ka keskkonnasõbralik, turvaline ja tõhus, ja sisaldab looduslikke naha hooldus sisuliselt toitma ja taastada oma nahast esemed.

2.Taaselustada Oma Nahk: Saavutada sügav toitu ja eemaldada mustus, et suurendada vastupidavust nahast tooted meie spetsiaalselt koostatud puhtamaks.saad toidetud ja vastupidav viimistlus.

3.Annab Loomuliku Sära: See nahk puhtamaks saab parandada värvi oma nahast esemed ja annab neile loomuliku sära.See on lihtne kasutada ja töötab eri tüüpi nahk.

4.Kantav Nahast Lahendus: Hoia oma nahk kaupade otsin uusi meie kantavate naha hooldus.Mugavalt teha seda sinuga kõikjal ja igal ajal.Selle kompaktsus ja kergus võimaldab teil visata selle oma kotti ning võidelda naha puhastamine õues.

5.Laialdaselt Kohaldatav: Noorendada kogu oma nahktoodete ja käik see mitmekülgne nahk puhtamaks.Ideaalne nahast kingad, riided, rahakotid, kotid, diivanid ja rohkem, see saab vaevata remont kulunud ja kuiv nahk taastab oma esialgse tekstuur ja värv.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *