Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Interjöör Üksikasjalikult Hari Auto Puhastamine Tööriistad Ergonoomiline Auto Puhastamine Tööriistad, Sügav Puhastus, Auto Detail Brush Set Jäätunud

Interjöör Üksikasjalikult Hari Auto Puhastamine Tööriistad Ergonoomiline Auto Puhastamine Tööriistad, Sügav Puhastus, Auto Detail Brush Set Jäätunud

€1.49 €1.19
Laos
  • Toote Laius: 0.0inch
  • Elemendi Läbimõõt: 0.0inch
  • Toote Tüüp: Käsnad, Pajalapid & Harjad
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kirje Pikkus: 0.0inch
  • Toote Kaal: 1.0kg
  • Toote Kõrgus: 0.0inch
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Tutvustame meie Auto Pintslid Üksikasjalikult!Mõeldud jäätunud käepide, mida on lihtne puhastada ja kompaktne suurus.Meie kõrge kvaliteediga pintslid ei shed juuksed ja on ideaalne puhastamine auto interjööri -, kodu -, ja businesss.

Kirjeldus:

Nimi: Auto Detail Brush

Käepideme materjal: ABS

Harja materjal: nailon pintsliga

Suurus: umbes 10x5cm/3.94x1.97 cm

Kirjeldus:

Kogupikkus : umbes 10cm/3.94 tolli

Juuste pikkus : umbes 3cm/1.18 tolli

Värv: must

Kohaldamisala: auto interjööri, koju, kontorisse, ilu jne.

Pakkeleht:

1x Auto Salongi Puhastamine Pintsel

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ergonoomiline Puhastamine: Meie auto detail brush funktsioone, ergonoomiline disain, kirka käepide ja mugav käepide sile ja lihtne puhastada.Hüvasti väsitav ja ebamugav üksikasjalikult meie pintsel.

2.Õrn Sobivus: Meisterdatud pehmed harjased, see auto detail pintsel õrnalt pühib ära mustus ja tahm kahjustamata sõiduki pinnad.Selle sooja sobib soojem iga pelgupaik ja poolt, mis võimaldab põhjalikult puhastada.Pärast kasutamist, lihtsalt loputa see maha kiusame tasuta) hooldus: ideaalne vahend auto entusiastid.

3.Kaasaskandmiseks on Tehtud Lihtsaks: Kogemusi kiusame vaba üksikasjalikult meie Auto Detail Brush on kaasaskantav disain.Selle kompaktne ja kerge, see on ideaalne vahend väljas puhastus.Oma reisi-sõbralik disain võimaldab hõlpsasti salvestada see oma auto või kanda seda kotis.

4.Ideaalne Lahendus: selle auto detail brush, saate tõhusalt puhastada iga pelgupaik ja poolt oma sõiduki, eemaldades tolmu, mustuse ja saasta vastu.Pintsel on pehmed ja vastupidavad harjased, mis ei jäta juukseid, tagades sujuva ja kriimustada-tasuta lõpeta.

5.Laia rakendamist: Edendada oma puhastus rutiinne, selle mitmeotstarbeline auto detail brush.Seda saab kasutada, et puhastada ei ole lihtsalt auto interjööri, vaid ka pindade kodudes ja businesss, nagu klaviatuurid, tuulutusavad, rulood, ja rohkem.Oma laialdase rakendamise võimalusi muuta see mugav töövahend on ümber.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *