Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Auto Klaas Õli Kile Eemaldamist Pihustada Auto Glass Film glaseeraine Veekindel Veekindel Anti-fog Klaas Puhastusvahend Auto Esiklaas

Auto Klaas Õli Kile Eemaldamist Pihustada Auto Glass Film glaseeraine Veekindel Veekindel Anti-fog Klaas Puhastusvahend Auto Esiklaas

€11.97 €4.43
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Maht: 100ml
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kasutusele lihtne-to-use klaas strippar!Meie täiustatud valem aktiivselt eemaldab mustuse kõik klaasist pinnad - ees, taga ja küljel esiklaasid, rearview mirror klaas, ja katuseluuk väljast klaas.Loputa puhta lõpuks, meie strippar ei kahjusta klaasi ja eemaldab mustuse põhjalikumalt kui teised.Uuendada oma puhastus rutiinne, täna!

Kirjeldus:

Nimi: Auto Klaasi-Nafta-Filmi-Cleaner

Suurus: 4*14*14CM|1.57*1.57*5.51 tolli

Net sisu: 100ML

Pakk nimekiri:

Auto Klaas Õli Film Cleaner*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kerge Valem: Nautida mitte-abrasiivne ja kriimustada-tasuta puhastamine meie auto klaasi õli film puhtamaks.Meie kerge valem eemaldab mustuse ja õli vähendab hõõrdumist ja hoiab ära tuuleklaasi puhasti müra ohutuma, selgem juhtimiskogemus.

2.Revolutsiooniline Õli Film Remover: Eemaldada, et inetu õli film sekundit meie auto glass cleaner.Lihtsalt spray see, pühkige see ilma abrasiivsete ning loputa puhta paljastada puhas aknas.Lihtne kasutada ja efektiivne.

3.Õli Kile Remover: Kõrvaldada, auto klaas õli film lihtsalt.Loputa puhta lõpuks pärast sa pihustatakse ja pühkige see.See õli film eemaldaja töötab sekundit, jättes teile vööt-tasuta vaadata.Rohkem võitleb kangekaelne plekke, seda puhtam on lihtne kasutada ja tõhus.

4.Kõik-universaalpuhastusvahend: Seda toodet võib kasutada kogu sõiduki, sealhulgas esi -, taga ja küljel windprotects, rearview mirror klaas, katuseluuk, välimise klaasi ja rohkem.Sobib igat tüüpi auto klaas ja eemaldab õli film, mustuse, tolmu ja sõrmejäljed tõhusalt.

5.Täpsem Puhastamise Tehnoloogia: Meie auto klaasi õli film cleaner boasts täiustatud õli film puhastamise tehnoloogia, mis imendub tõhusalt ja lahustub plekke klaas pinnad aktiivseid tegureid.See eemaldab mustuse põhjalikumalt kui teised puhastusvahendid ja oma võimet levida ühtlaselt katmine tagab puhas puhas.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *