Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • First Aid Kit Kott Esmaabi Kott Emergency Kit Auto Camping Reisi Double Layer Tarvikud Korraldaja Esimese Vastaja Trauma

First Aid Kit Kott Esmaabi Kott Emergency Kit Auto Camping Reisi Double Layer Tarvikud Korraldaja Esimese Vastaja Trauma

€10.81 €5.40
Laos
  • Komplekt Nimekirja: Tööriista Kasti/Kotti
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Suure mahutavusega, rebenemiskindlast oxford materjalist, see on parim avarii kaaslane teie outdoor telkimine seiklus reisida, ise sõites

Toote kangas: 600D Oxford riie

Toote suurus: double layer 34*22.5*12CM/13.3*8.8*4.7 aastal

Toote pealekandmine: väljas reisi -, sõiduki avarii

Avarii-kit käsiraamat*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Võtta: veenduge, et hoida seda taskus, seljakott, sõiduki kindalaegas, või kapis, kui sa oled kaugusel professionaalset teenust, ja teie kit on alati käepärast.

2.3. Kõrge kvaliteediga Materjal: avarii kott on valmistatud oxford riie, pisar-tõend materjal võimaldab teil peatada mis tahes rebimine enne kasutamist, see on tugev ja vastupidav.

3.Piiramatu Kasutamine: Soovitatav Auto -, Paadi -, Kodu -, Kontori -, Köögi -, Road Trip, Kämping, Matkamine, Backpacking, Reisimine, Sport jne.See on väike ja kerge, sobib auto, RV, ATV -, jahi -, paadi -, džiibid, jalgratta või mootorratta kõikjal.

4.Suur Ladustamise Ruumis: võime double-layer first aid kit on väga suur, saate paki see ja pane see auto, kui te ei kasuta seda ilma, võttes üles lisaruumi.

5.Klienditeenindus: Kõik küsimused teil võib olla selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust ning me vastame kiiresti.Me püüame raskem veenduge, et iga klient on täielikult täidetud.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *