Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Salajane Päevik Tüdrukute 80 Lehti Multi-Purpose Päevik Palus Sülearvuti Õpilane Tarvikud Sülearvuti Koos Vooderdatud Lehtede Jaoks Doodling

Salajane Päevik Tüdrukute 80 Lehti Multi-Purpose Päevik Palus Sülearvuti Õpilane Tarvikud Sülearvuti Koos Vooderdatud Lehtede Jaoks Doodling

€9.27 €6.49
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Meie salajane päevik tüdrukute pakub pehme, peace välimus ja loomingulise disaini.See on täiuslik ainulaadne kingitus neile, kes armastavad joonistamist ja jotting sätestatakse nende mõtteid.

Tehnilised andmed:

Materjal-Plüüš

Toote suurus: umbes 21.5x14.8cm/8.46x5.83 cm

Kaal: umbes 308g

Lehekülgi: 80 lehekülge

Pakkeleht:

1tk Küüliku -, plüüš-päevik

1tk kinni

Vaata rohkem toote detailid

1.Võluv Päevik: Rõõmu oma armastatud inimesed, kes seda päevikut lukk on võluv disain, tutvustada romantiline küülik väljendus-ja helge, cartoonish värvid, lubades tuua naeratusi ja head mälestused.

2.Unikaalne Secret Keeper: Kaitsta oma mõtteid stiilis meie Pehme Palus Salajane Päevik.Palus materjal annab luksuslik puudutus ja naha-sõbralikud tunda.Oma tugeva luku ja armas disain, see päevik hoiab oma saladusi ohutu tegemise ajal sa naeratades.

3.Unikaalne Disain: Vältida Sissetungijate Ning lukustatav küüliku -, plüüš-päevik tagab täieliku privaatsuse kaitse, loominguline disain, mis takistab tal on näinud.Kaks võtit on lisatud lisatakse julgeoleku ja saab jagada sõprade või hoitakse nagu backup.

4.Inspireerib Kujutlusvõimet: See päevik lukk võimaldab oma tüdruk hoiab oma saladusi ohutu ja väljendada ennast vabalt.See on ideaalne kingitus Jõuludeks Päev, Sünnipäev, või Laste Päev.Sobib tüdrukutele vanuses 6 kuni 12.

5.Ergonoomiline lukustussüsteem: Koos vastupidav lukk, see päevik tagab oma saladusi jääb hoidma.Täiuslik tüdrukud, kes armastavad joonistada, teha märkmeid, või lihtsalt kroonika oma igapäevast elu, see on ideaalne mitmeotstarbeline teataja sülearvuti.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *