Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • 100 Ümbrik Väljakutse Sideaine Eelarve Planeerija Ja Broneerida Raha Ümbrikud Eelarve Raamatu Ja Planeerija Raha Ümbrike Jaoks Raha

100 Ümbrik Väljakutse Sideaine Eelarve Planeerija Ja Broneerida Raha Ümbrikud Eelarve Raamatu Ja Planeerija Raha Ümbrike Jaoks Raha

€3.92 €2.66
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: 100 Ümbrik Väljakutse Sideaine Kokkuhoid Probleeme Raamat
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Korraldada ja kaitsta oma sääste koha koos 100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse Sideaine.See ainulaadne korraldamine tööriist aitab klientidel säästa tõhusalt ja võtta kontrolli oma rahanduse.Ideaalne pere, sõbrad, töökaaslased, ja lapsed, see säästab aega ja raha, hoida oma ümbrikud ohutu.

Kirjeldus:

Materjal: paber+PVC

Suurus: (ligik.)14.5*21cm/5.71*8.27 tolli

Stiil: nagu pildil

Pakkeleht:

1*100 Ümbrik Väljakutse Binde

Vaata rohkem toote detailid

1.Valitud Materjal: Väsinud täis dokumente ja arveid?Meie 100 ümbrik sideaine on siin, et aidata.Valmistatud pehmest ja vastupidavast PVC ja PP, see vee-ja rebenemiskindlast sideaine hoiab oma tähtsad paberid organiseeritud ja kergesti kättesaadav.

2.Struktureeritud Lähenemine: See 100 ümbrik sideaine on praktiline vahend, mis aitab teil salvestada tõhusalt ja pakuvad struktureeritud kava L$1000 Kokkuhoid Väljakutse.Kas sa tahad minna puhkusele, või maksta ära võla, see sideaine aitab teil saavutada oma rahaline eesmärk.

3.Finants Mõjuvõimu: Meie 100 ümbrik sideaine on rohkem kui lihtsalt vahend, see on vahend, et finantsstabiilsus.See lõbus ja huvitavat toode aitab teil võtta kontroll oma rahanduse, õpetab oma lastele, et raha säästa, ning julgustab kogu pere, et olla kaasatud salvestamine koos.

4.Üllatav Kingitus: Saada see eelarve-sõbralik 100 ümbrik sideaine kingituseks lähedastele, et hallata rahanduse tõhusalt.Kategoriseerida ja salvestada raha, kupongid, kviitungid ja arved lihtsalt.Etikett iga ümbrik lihtne jälgida tulud ja kulud.

5.Kerge Ja Kaasaskantav: Maksimeerida oma eelarve, mille see 100 ümbrik sideaine.Võivad nautida võla vaba elu, teha seda koos teiega kuhu minna, et hoida kõik paigas.Tõhusalt säästa aega, säästa raha ja jääda välja võla heade finants-harjumusi.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *