Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Esitulede Objektiivi Taastavat Objektiivi Taastamine Puhastusvahend 300ml Kiire ja Lihtne, Töökindel Pea Kerge Puhastusvahend Autod, Veoautod, Mootorrattad

Esitulede Objektiivi Taastavat Objektiivi Taastamine Puhastusvahend 300ml Kiire ja Lihtne, Töökindel Pea Kerge Puhastusvahend Autod, Veoautod, Mootorrattad

€4.97 €3.48
Laos
  • Toote Maht: 300ml
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Erilised Omadused: Objektiivi Taastamine Cleaner
  • Mudeli Number: Esitulede Remont Agent
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kõrvaldab tõhusalt kriimustuste ja eemaldab klaas õli film on kiire, lihtne ja mugav viis.See lahendus toimib kaitsva barjääri, mis on ohutu ja kahjutu teie auto jaoks.

Projekti Tüüp: Auto Tulede Poleerimine Renoveerimine Esindaja

Net sisu: 300ml

Kohaldamisala: Kõrvaldades eri liiki mustuse, nt autod, kunstlik nahk, köök, kodumasinad, igapäevased toimingud ja muud tüüpi sõidukeid.Seda saab eemaldada ka klaas õli film.

nimekiri:

esitulede objektiivi taastavat*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiesti Puhas: Avasta meie Esitulede Remont Agent, mis on varustatud suure jõudlusega valem, mis võib kiiresti taastada selgust oma esituled.

2.Lai Valik Kasutusalad: Meie esitulede remont agent mitte ainult eemaldab klaas õli film, kuid ka poleervahendid ja renovates oma auto esituled sõidu ajal suurenenud ohutusmeetmeid.

3.Lihtne kasutada: Lihtsalt pühkige meie remont agent otse oma pesuseade rätikuga.Ei vaja keerukaid tööriistu või samme.Saavutada selge ja ere pesuseade selleks vaid mõni minut.

4.Kaitsva Barjääri: moodustades superhydrophobic klaas kattega pinnad vilkur, see toode toimib kaitsva barjääri, mis takistab tolmu kogunemist ja veeplekid.

5.Õrn ja Vastutab: Käesoleva esitulede remont agent on kerge valem, mis on universaalne ema ja laps.See on neutraalne, õrn ja ei kahjusta käsi.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *