Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Auto Õli Film Remover Koor Mitmeotstarbeline Klaas Õli Film Agent Klaas Hoolt Asjade Eest, Esiklaas Esituled Ja Rearview Mirror

Auto Õli Film Remover Koor Mitmeotstarbeline Klaas Õli Film Agent Klaas Hoolt Asjade Eest, Esiklaas Esituled Ja Rearview Mirror

€11.33 €5.67
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Tuuleklaasi Puhasti on võimas toode, mida saab tõhusalt eemaldada plekke oma auto klaas.See võib takistada ka vihma, tolmu ja õli plekid kleepumist klaasi, hoides oma visioon selge ja ohutu.Super aktiivne koostisosa, saate pühkige klaas kergesti lapiga või käsnaga.Tuuleklaasi Puhasti on laialdaselt kasutatud auto aknad, esituled, tahavaatepeeglid ja muid klaaspindu.

Spetsifikatsioon

Kaal: umbes 150 grammi

Omadused: ei ole kahju klaas, kiire puhastamise

Suurus: nagu näha

Pakkeleht:

1pc x auto õli, plekk cleaner koor

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Puhas Klaas: selle auto õli, plekk puhasti, saate hõlpsasti ära pühkida mustust või õli oma auto klaas, jättes selle vahuveini ja puhas.See toode on ka mitte-abrasiivne , nii et see ei kahjusta teie auto või kahjustada teie tervist.Naudi plekk-vaba ja ohutu sõidu kogemusi selle auto õli, plekk puhtamaks.

2.Selge Ja Puhas Esiklaas: See auto õli, plekk puhtamaks mitte ainult eemaldab õli plekke oma esiklaas, vaid ka moodustab kaitsva kile klaasi pinnale.See film hoiab ära vihma, tolmu ja õli plekke kinni oma esiklaas, hoides seda selge ja puhas.

3.Ei ärrita Ja Võimas: See auto õli, plekk cleaner on loomulik ja tugev, kerge ja mitte-ärritav tekstuur, mis võib vabaneda raske õli plekke oma auto.See on ohutu ja õrn, et teie ja maa.

4.Lihtne Kasutada: Lihtsalt pigistada seda peale käsnaga, loputa see veega ja pühkige klaas lihtsalt.See on lihtne ja kiire operatsioon, mis jätab sinu auto õli-vaba.

5.Mitmeotstarbeline: ükskõik, kus õli plekid on auto, seda puhtamaks saab nende eest hoolitseda.See töötab klaasi -, naha -, metalli -, ja rohkem.See on töökindel toode, mida on laialdaselt kasutatud auto aficionados ja spetsialistid.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *