Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autod & Mootorrattad
  • Madal Kõrge Tala Tuli Tolmukaitse Veekindel Tolmukindel Esilaterna Tihend Esitulede ühise Põllumajanduspoliitika 64mm 89 mm tri 1tk Jaoks Kia K3 K3S 2013 2014 2015

Madal Kõrge Tala Tuli Tolmukaitse Veekindel Tolmukindel Esilaterna Tihend Esitulede ühise Põllumajanduspoliitika 64mm 89 mm tri 1tk Jaoks Kia K3 K3S 2013 2014 2015

€8.83 €4.42
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp: Tolmukaitse
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kogus: 1tk

Kallid kliendid, järgmisel sisu on väga oluline, siis palun kontrollige neid hoolikalt:

Logistika on seotud

1. Palun kinnitage, kas saaja, mobiiltelefoni ja kohaletoimetamise aadress on õige, muidu logistika ei saa teiega ühendust, ja te ei saada kaupu, mis on jäätmete oma aega.

2, kui ostate kaupu, juhime tähelepanu, et valida õige logistika.Kui teil on innukas, et seda kasutada, siis palun vali kiire logistika (DHL/Fedex IP/UPS).Kaubavedu on suurem, kuid tarneaeg on võimalik tagada.Kui kaup on saadetud, ei saa me saada neid tagasi.

3. Kuidaskanda.ee standard transpordi küsitluse veebileht:

https://global.cainiao.com

Muu Logistika Firma Paki Päring Veebileht:

https://www.17track.net

4. Kui olete kauba kätte, palun kontrollige neid aja jooksul.Kui leiate mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust aega ja me neid lahendada sinu jaoks aega.

Pärast kauba, kui te leiate, et kaupade kogus on ebapiisav, palun ärge kiirustage avatud vaidluse esimene.Saadame mõned ekspress-saadetiste kohta, ja te näete kahe või enama jälgimise numbrite järjekorras.Me saadame neile samal päeval, kuid te ei pruugi saada neid samal päeval.

5. Me ei kanna tollimaksud.Sest see on piiriülese kaubanduse vastu, on mõned riigid on tariifid, mida me ei vastuta.

6. Kauba töötlemise aeg: töötlemise aeg teatud, et erineb sõltuvalt toote tüübist ja varude seisu.Enamikul juhtudel, töötlemise ajal võib olla 2 kuni 5 tööpäeva jooksul.

7. Kui te pole saanud kaup, kuid see ei ületa saavad korda.Palun jätke teade järjekorras ja laiendame tarneaeg.

8. Kiirus logistika ettevõte on väljaspool meie kontrolli.Selleks, et rahuldada teie, me saadame selle niipea kui võimalik.

Toote vastavus

1. Kui ostate dekoratiivsed tooted, nagu doorsill ribadeks ja taga guard plaadid, seal on valge, hall või sinine kaitsekile pinnal neid tooteid.Palun rebida film enne paigaldamist.

2. Kui te ei ole kindel, kas toode sobib teie autole, palun võtke meiega ühendust ja me saadame teile selle suurus ja üksikasjalikud fotod toode.

3. Mõned tooted on jagatud vasakule cab ja paremale cab, mudelid on erinevad erinevates piirkondades.Kui te ei ole kindel oma mudeli, palun võtke meiega ühendust.

Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega otse, et vältida põhjustab teil halba shopping kogemus.Kui oled tulemusega rahul pärast kaup, tänan teid väga teie soovi andke meile viis tärni kiitust:)

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *