Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autod & Mootorrattad
  • Auto Esitulede Muutmine Paigaldamine Tööriist, Tangid, Auto Audio Lammutamine Helikindel Uks GPS Eemaldamine Auto Lahtivõtmine Tarvikud

Auto Esitulede Muutmine Paigaldamine Tööriist, Tangid, Auto Audio Lammutamine Helikindel Uks GPS Eemaldamine Auto Lahtivõtmine Tarvikud

€13.68 €7.52
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kirjeldus:

1. Kõrge Kvaliteet: Tangid On Valmistatud Kõrge Kvaliteediga Terasest, Tugev Ja Vastupidav, Ja Ei Ole Lihtne Murda Kasutamise Ajal.

2. Ergonoomiline Käepide: Ergonoomiliselt Kujundatud Käepide, Ultra-Kerge Ja Mugav Hoida.

3. 2-In-1 Klamber: Võid Kergesti Libiseb Kitsastes Valdkondades Kaitseraua Klambrid, Plastikust Needid Ja Klambrid Ja Puhas Uksepaneelid Ja Sisekujundus Klambrid Kergust.

4. Labor-Saving: On Kavandatud Labor-Saving Hoovad Ja Vedrudega Tangid, See On Super Võimas, Lihtne Pigistada, Ning On Suurem Finantsvõimendus.Kõik Kangekaelne Kinnitusklambrid On Võimalik Eemaldada, Kahjustamata Auto.

5. Application: Laialdaselt Kasutatakse, Paigaldamist Või Eemaldamist Auto Audio/Raadiosidesüsteemid, Uksepaneelid, Dekoratiivsed Liistud, Akna Trimmib Või Auto Interjööri Remont Ja Mööbli Restaureerimine.Töötab Paljude Tüüpi Ring Ja Ruut, Klambrid, Kinnitused Ja Plastikust Needid.

Kirjeldus:

Materjal: Teras

Suurus:See On Umbes 24cm Pikk

Värv: Punane, Sinine

Toode Sisaldab: 1*Kruvikeeraja

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *