Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mobiiltelefonide Tarvikud
  • Bike Telefoni Ees Raami Kott Jalgrattasõit Telefoni Kott Veekindel Jalgratta Raami Kott Päikese Visiir vihmakate TPÜ Tundlik puuteekraan

Bike Telefoni Ees Raami Kott Jalgrattasõit Telefoni Kott Veekindel Jalgratta Raami Kott Päikese Visiir vihmakate TPÜ Tundlik puuteekraan

€4.89 €3.42
Laos
  • Ühilduva Brändi: PALM
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

See Bike Telefoni Ees Raami Kott on multifunktsionaalne disain, mis muudab lihtsamaks, et telefoni saab kasutada samal ajal jalgrattaga.Varustatud päikesesirm, see toetab 6.5-tolline suur ekraan mobiiltelefoni.

Kirjeldus:

Toote tüüp: Bike Telefoni Kott

Toote materjal: PVC, ABS

Toote kaal: lenkstangi mudel on umbes 193g/rearview mirror mudel on umbes 253g

Toote pealekandmine: jalgrattad, elektriautod, mootorrattad

Toote omadused: PVC-väga läbipaistev ja tundlik touch ekraan, veekindel kangas, lamineeritud tõmblukk, päikesesirm, mitmeotstarbeline kott

Toodete Nimekiri:

1*Bike Telefoni Kott

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Multifunktsionaalne Kasutamine: Muuta oma bike ride meie 2 in 1 multifunktsionaalne Bike Telefoni Kott.Nii telefoni ühendamise ja jalgratta kott, peatada organiseeritud ja hands-free, parandada oma rattasõidu kogemus.

2.Puutetundlik Kogemus: Kogemus täiustatud telefoni kasutada tundliku puuteekraani film, mis võimaldab teil tõhusalt menüüdes liikumine telefoni funktsioonid sõites.Hoia peal oma mängu kergust.

3.Veekindel Disain: Kaitsta oma telefoni vihm ja päike koos käesoleva bike telefoni kott, mis pakub veekindel ja sunproof materjali päikesesirm, et vähendada helki.

4.Sujuv Korraldamine: Tänu oma suure ekraaniga ühilduvus, see bike telefoni kott sundimatult toetab 6.5-tolline mobiiltelefonide laekaga disain, mis tagab tõhusa ladustamine.

5.Plug-In Mugavus: Sõita, kuulata, ja tasu, kõik korraga!Meie Bike Telefoni Kott on sisseehitatud kõrvaklappide pistiku augu ja võimaldab hõlpsat juurdepääsu laadimiseks telefoni.Hoidke oma telefon turvaline.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *