Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mobiiltelefonide Tarvikud
  • Telefon Võlu Rihm Võlu Kett Telefoni Juhul, Rihm 120CM Pikk Akrüül Värviga DIY Keti Kotid Paketid Väike Telefoni Puhul

Telefon Võlu Rihm Võlu Kett Telefoni Juhul, Rihm 120CM Pikk Akrüül Värviga DIY Keti Kotid Paketid Väike Telefoni Puhul

€13.96 €6.14
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Akrüül
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Telefon Võlu Rihm Võlu Kett Telefoni Juhul, Rihm 120CM Pikk Akrüül Värviga DIY Keti Kotid Paketid Väike Telefoni Puhul

Bullet Punkte: 1、Korduvkasutatavad Disain: Valmistatud vastupidavast akrüülist materjali, see telefon võlu rihm on kulumiskindel ja korduvkasutatavad.See suudab taluda iga päev kasutada ja lisada puudutus stiili seade.

2、Crossbody Disain: See telefon võlu rihma pikkus on 120cm ja kaal 122g, mis võimaldab seda kanda kogu teie keha jaoks mugavus ja turvalisus.See on ka jutustama muster, mis lisab tekstuuri ja stiili seade.

3、Ei Pleegib: ilus ühtlane värv disain, mis ei tuhmuma, see telefon võlu rihm lisab puudutus stiili seade.See suurendab välimus seadme puudutus rafineeritumalt.

4、Lai Rakendus: võite lisada see telefon võlu rihm väikesed kotid, rahakotid, paketid, rahakotid, või telefoni teel juhul, et lisada mõned isiksuse ja elegantsi oma tarvikuid.

5、Hea Kingitus Andes: See telefon võlu rihm on suurepärane kingitus naised, daamid, naised ja tüdrukud igas vanuses.See on kaunis ja praktiline aksessuaar, mis näitab teie hoolt ja lugupidamist.

Kirjeldus:

Pikkus: umbes 120cm/47.24 aastal

Kaal: umbes 122g

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Pakkeleht:

Telefon Võlu Rihm*1

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *