Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Akrüül Planeerimine Juhatuse Paigaldus Märkus Seinale Paigaldatud Läbipaistev Tahvel Seinale Paigaldatud Läbipaistev Tahvel 6 Värvi

Akrüül Planeerimine Juhatuse Paigaldus Märkus Seinale Paigaldatud Läbipaistev Tahvel Seinale Paigaldatud Läbipaistev Tahvel 6 Värvi

€3.92 €2.55
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Korraldage oma päeva meie vastupidav akrüülist kalender.Säästa paberit ja jääda eco-sõbralik.Koos isekleepuvad konksud ja valge kaelapaela kinnitamine, see kalender on multi-funktsionaalne ja kulumiskindel.Hoidke oma elu, et ilma stiili ohverdamata meie akrüül kalender.

Omadused:

Toote Nimetus: Akrüül Planeerija Memo Pad

Kaal: 195g

Toote mõõdud: 30*20cm/11.81*7.87 tolli

Materjal: Akrüül

Pakend: KT juhatus

Soe nõuanded:

1. Tänu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, mõned pildid kauba võib olla väike värvi erinevus, värv mitterahaliste ülimuslikud!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe!

Nimekiri:

Paigaldus akrüül planeerija *1

Isekleepuvad konks *1

80cm valge kaelapaela kinnitamine*1

Pliiatsi*6

Vaata rohkem toote detailid

1.Nädala Planeerija Korraldaja: Esikohale ülesandeid, pea meeles, tähtsad kuupäevad ning saavutada tõhusam elustiili ja meie akrüül nädala planeerija korraldaja.

2.Vähendada Jäätmeid: Meie keskkonnasõbralike akrüül kalender vähendab paberi jäätmed, lubades lihtne kustutamine.Varustatud 6 tahvel kirjutusvahendid erinevaid värve, see on praktiline ja mugav vahend, et muuta ja salvestada plaanid igal ajal.

3.Vastupidav ja Sile: oma suurepärase kvaliteediga materjal akrüül, see kalender on tagatud jääda vastupidav ja kulumiskindel, mis tagab pikaajalise mugavuse.Siledate pindade annab kerge kirjutamine ja kustutamine, mistõttu on ideaalne päev-päeva kasutada.

4.Lihtne Kohaldada: Meie akrüül kalender on projekteeritud, et see sobiks teie vajadustele reguleeritav funktsioonid ja lihtne paigaldada, kasutades isekleepuvad konksud ja valge kaelapaela kinnitamine ilma seina kahju.

5.Laialdane Kasutamine: peale kirjutamise alla nädala plaanid, tööülesanded ja meeldetuletused, meie akrüül kalendrit saab kasutada ka kübeke alla meeleolusid, ettepanekud, tundeid, ja rohkem.Uurida mitmekülgne tööriist, mis soodustab suhtlust, side -, ja lõbus.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *