Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Wellness Planeerija Teataja Vaimse Tervise Self Care Sülearvuti Self Care Tegevuskava Vaimse Tervise Meditatsiooni Positiivne Mõtlemine

Wellness Planeerija Teataja Vaimse Tervise Self Care Sülearvuti Self Care Tegevuskava Vaimse Tervise Meditatsiooni Positiivne Mõtlemine

€7.29 €4.01
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Muuta oma vaimse heaolu meie igapäevane peegeldus sülearvuti.See ei ole lihtne-to-kahju wellness teataja on ideaalne kultiveerimismaterjali positiivne mõtlemine ja innustamine isikliku kasvu.Suur klassikaaslased või isikliku tööriista.Alusta esikohale oma vaimse tervise täna!

Tehnilised andmed:

Materjal: paber

Suurus: umbes 8,5*11 tolli/21.59*27.94 cm

Pakkeleht:

1tk* iga Päev tervise teataja

Vaata rohkem toote detailid

1.Isikliku Kasvu Kaaslane: See päev tervise teataja on oma juhend, et peegeldada oma emotsioone ja mõtteid iga päev, soodustada sügavamat arusaamist iseendast.Koos küsib, mille eesmärk on mõelda läbi oma igapäevase elu ja kasvatada positiivne mõtlemine, see aitab sul kasvada, ja vabastage rõhk, samas tõstes oma vaimset tervist.

2.Endurable Materjalid: Meie igapäevast tervist teataja on tagatud hea raamat ja kate, mis tagab püsiva kasutada.Kogemus erandlik kirjutamine teekonda saate jälgida oma vaimset tervist.Plus, oma mugav käepide sobib liikuvus!

3.Mitmesuguseid Funktsioone: See päev tervise teataja ei ole mitte ainult vaimse tervise päevikut, kuid ka notepad oma plaanid, eesmärgid, unistused, inspiratsiooni, mälestusi jne.Seda saab kasutada, et muuta oma elu korraldada ja analüüsida oma igapäevast arengut.

4.Volitatakse Kogemus: Muuta oma igapäevast rutiini meie igapäevase tervise teataja.Kirjutada igapäevaseid sõnu, inspiratsiooni ja julgustust, et kasvatada positiivset suhtumist ja ületada väljakutsetele.Avasta kasulikke näpunäiteid ja harjutusi, mille eesmärk on lõõgastuda oma keha ja vaimu, edendada üldist heaolu.

5.Express Hooldus: Toetada ilu teekond oma lähedastega koos see päev tervise teataja.Mõtestatud ja läbimõeldud kingitus, et näidata oma klassikaaslased, sõbrad, kolleegid, pere ja et sa hoolid.Edendada positiivsust ja parandab igapäevast tervist.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *