Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • 3D Küülik Pad Jänku Notepad Pisar Ära Bunny Skulptuur Jänku Märkmete Paber Nikerdamist Kunsti Housewarming Töölaua Kaunistus

3D Küülik Pad Jänku Notepad Pisar Ära Bunny Skulptuur Jänku Märkmete Paber Nikerdamist Kunsti Housewarming Töölaua Kaunistus

€18.51 €6.67
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Trükitud armas siluetid, selle kõrgema kvaliteediga padi võimaldab teil salvestada ja tuletage endale meelde tähtsamaid asju.Non-stick märkmete rebida maha jätta armas jänes, mistõttu see on ideaalne kingitus igaühele oma elu, kes armastab armas ja funktsionaalne tarvikud.

Spetsifikatsioon.

Toote materjal: paber

Toote kaal: ≈100g

Toote Mõõdud: (ligik.)9*4.8*4.8 cm/3.54*1.89*1.89 tolli

Lehekülgede arv: ≈160

Pakk nimekirja.

Jänku Märkmete*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõsta Oma Tee: Muuta oma töö 3D Küülik Pad Notepad.Pisar iga lehekülg avab ainulaadne, armas jänku kujuga, et saab kasutada järjehoidjana või kallis töölaua kaunistus.See väike tükk kunsti on trükitud eri siluetid, pakkudes rohkem inspiratsiooni, loovust ja tootlikkust.

2.Kvaliteetne Materjal: Anduma ilu 3D Küülik Pad Notepad, featuring veetlev mustrid armas küülikud ergas, kauakestva värvi.Hea kvaliteet cardstock tagab sujuva kirjutamise, mistõttu see on ideaalne kingitus igaühele, kes armastab jumalik kirjatarbed.

3.Tõhususe kasutamine: See 3D Küülik Pad Notepad võimaldab kirjutage olulisi ülesandeid ja ideid igal ajal, kõikjal.Kas teil on vaja salvestada ja meenutada tähtsaid asju, või soovite lihtsalt väljendada oma loovust, see notepadi on dekoratiivne ja väga funktsionaalne aksessuaar teie laua-või kotti.

4.No stress: Kasutada 3D Küülik Pad Notepad kübeke alla oma ideid, märkmed, meeldetuletused, või doodles on värvikas märkmete.3D Küülik Pad Notepad on parim loominguline kaaslane märgib, ideede ja doodles.

5.Fantastiline Kingitus: Olemas oma lähedastele või kolleegidele, kellel see ainulaadne ja 3D Küülik Pad Notepad.Läbimõeldud kingitus igapäevaseks kasutamiseks: a tark valik sinu jaoks.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *