Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Car Interior Cleaner Anti-UV-Multi-Use Vaht Spray Auto Iste Autode Remont Tooted, Klaas, Kumm Metall, Kangad Nahk

Car Interior Cleaner Anti-UV-Multi-Use Vaht Spray Auto Iste Autode Remont Tooted, Klaas, Kumm Metall, Kangad Nahk

€12.55 €6.28
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Maht: 100ml
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

See auto istme cleaner on ideaalne taastamine ja säilitamine funktsionaalsust oma auto interjöör.UV-kaitsega, see emulgeerub rasva ja mustust, kontakt, jättes oma nahast istmed ja gelcoat vaadates nagu uus.Hüvasti kangekaelne plekke kergust!

Tehnilised andmed:

Kirje tüüp: Auto foam cleaner

Net sisu: umbes 100ml

Säilivusaeg: kolm aastat

Peamised koostisosad: interior cleaner, pindaktiivne aine

Kasutamine: Puhastamiseks, sobib igale pinnale

Suurus: nagu on näidatud pic

Pakkeleht:

1tk*Auto vaht cleane

Vaata rohkem toote detailid

1.Revitalizes Oma Auto Interjöör: Meie autosalongi puhastusvahend läheb üle puhastamine, sest see värskendab, niisutab ja kaitseb iga tolli oma sõiduki salongi.See lihtsalt eemaldab mustuse ja tolmu eest täiustatud juhtimiskogemus.Kaitseb kahjustuste või pleegib, mis on põhjustatud UV-kiirguse ja soojuse.

2.UV Kaitse: ainulaadne koostis meie autosalongi puhastusvahend pakub tõhusat kaitset kahjulike UV-kiirte eest.See kaitseb teie auto on nahast istmed, armatuurlaud, ja muude pindade pleegib ja lõhenemist.

3.Kerge Vaht Puhtama: See auto salongi puhastusvahend toodab rikkalik vaht, et emulgeerub rasva ja mustust, kontakt, jättes oma auto istmed ja armatuurlaud puhas.Kerge, keskendudes valem ei tee haiget oma käsi või keskkonnale, ja seda saab kergesti veega maha loputada.

4.Lihtne Kasutamine: Hoidke oma auto interjöör puhas kergust, kasutades meie nahk puhtamaks auto interjöör.Nr loputamine vajalik, lihtsalt spray lahenduse peale soovitud ala ja pühkida rätikuga või käsnaga.

5.Mitmekülgne Puhastamine: Meie kummist auto iste cleaner on ideaalne lahendus puhastada iga tolli oma auto interjöör.Võime puhastada nahka, metalli, gelcoat, kangad, ja klaas -, saab kergesti lahendada igasuguseid pori, mustuse ja plekid.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *