Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Kaabits Jaoks Dušš Klaasuks Kaks Rida Klaasist Uksed Silikoon Kaabits V Kujuline Mugav Käepide Anti Slip Puhastus Tarvikud

Kaabits Jaoks Dušš Klaasuks Kaks Rida Klaasist Uksed Silikoon Kaabits V Kujuline Mugav Käepide Anti Slip Puhastus Tarvikud

€4.87 €2.19
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: silikageel
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Otsin kaabits, mis kiiresti eemaldab vee plekke kahjustamata oma dušš või auto värvi?Otsida enam!Meie Klaasist wc Ukse Kaabits funktsioone, V-kujuline kontakt pind ja mugav käepide lihtne kasutada, jätmata kriimustuste või kriimustusi.Hüvasti vee plekke ja tere kristallselge sära!

Kirjeldus:

Materjal: ABS, silikoon

Kaal:

Lühike stiil: umbes 120g

Pikk stiil: umbes 180g

Suurus:

Lühike stiil: umbes 20*8*4CM (7.87*3.14*1.57 tolli)

Pikk stiil: umbes 30*8*4CM (11.81*3.14*1.57 tolli)

Toote omadused: pehme silikoon, ei müra, kui pühkides, ei ole kahju, et auto värvi; topelt-rida silikoon kaabits ribadeks, tõhusama vee eemaldamist.

Meeldetuletus:

Toote mõõdud/pildid on käsitsi mõõdetud ja võtta, palun anna mulle andeks see väike kõrvalekalle.

Pakkeleht:

Silikooni Klaasi Puhasti*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Puhastamine: kahe-rea disain, see kaabits jaoks dušš klaas ukse saab pühkida puhtam ja ei jäta vee plekke teie autole või vannitoa pinnad.

2.Anti-slip Disain: Saavutada tasakaalustamata dušš klaas puhastus kontrolli meie kaabits on anti-slip käepide, mis vähendab käte väsimust.Vaevata saavutada streak-free klaasi mugav käepide ja lihtne operatsioon, mis aitab suurendada töö efektiivsust.

3.Kaitsev ja Õrn: Meie silikoon kaabits on must-olla lisaks oma puhastus komplekt.Pehme materjal efektiivselt eemaldab mustuse ja tolmu pärit oma dušš klaas uks, ilma et see põhjustaks kriimustusi.Selle paindlik disain sobib kontuurid erinevad pinnad, kaasa arvatud auto värvi.

4.Nautida Rahulikku Puhastamine: Pühi oma dušš klaas, peeglid, ja auto aknad kergust ja ilma igasuguse müra.Meie kaabits on V-kujuline kontakt pind, mis tagab vaikne puhastus, võimaldades teil nautida kiusame tasuta autopesu kogemus.

5.Eemaldage Vee Plekke Kiiresti: Pingutuseta saavutada puhas lõpetuseks meie kaabits jaoks dušš klaasist uksed.Mille eesmärk on kõrvaldada vee plekke kiiresti, see säästab aega ja vaeva, andes samal ajal oma pinnad täiesti uus ilme.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *