Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Nahast Taastavat Mööbli 50ml Recoloring Ja Uuendada Palsam Repair Tool Pleekinud Krakitud Nahk Diivanid Paat Auto Istmed Mööbel

Nahast Taastavat Mööbli 50ml Recoloring Ja Uuendada Palsam Repair Tool Pleekinud Krakitud Nahk Diivanid Paat Auto Istmed Mööbel

€9.50 €6.65
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Muuta oma nahast diivanid ja muu mööbli esemed kergust, tänu meie arenenud valem.Meie recoloring kleebi suurendab naha vastupidavust vaid paar lihtsat sammu.Anna oma mööblile uus eluks ilma vajadust kalli asendused!

Materjal: Kaevandatud looduslik vaik

Toote mõõdud: (ligik.)4.8*4cm/1.89*1.57 cm

Kohaldamisala: Sobib igat liiki sileda naha, näiteks nahast kingad, nahast kotid, nahk, riided, nahk diivanid, nahast rahakottide, jne.

Pakkeleht:

1* Nahk Värv Taastada

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Nahast Taastavat: Meie Nahk Recoloring Palsam annab hea värvi taastamine oma nahk.Tugeva UV-varjestus, see on Ideaalne Naha Taastavat ka kaitseb ja parandab vastupidavust samal ajal ravivad inetu kriimustusi.Kogemusi tõelist ilu oma nahk.

2.Taaselustada Oma Nahk: Parandada ja taastada, kriimustused, sisselõiked, augud, rebendid, praod, ja märgid teie nahk mööbli esemed meie Nahk Recoloring Palsam.Saada professionaalseid tulemusi ja muuta oma kulunud mööbel otsida uus jälle.

3.Täiustatud Valem, Naha Hooldus: Meie kiiresti kuivav, kõrge kvaliteediga vedelik remont liimiga täiustatud valem takistab enneaegset krakkimise, pleegib, ja koorimine.See taastab sinu naha loomuliku tooni ja kaitseb tulevaste kahju, pakkudes kõrgema hooldus.

4.Naha Uuendamine: Täiendada elavdada oma nahast meie Recoloring Palsam.Kogemus elujõudu välimust, kuna see eemaldab kriimustused ning taastab värvi, jättes plekk-tasuta lõpeta.

5.Lihtne Kasutada: Taaselustada oma nahast asjad mõne minutiga meie lihtne recoloring palsam.Ei ole ekstra käik või oskused, mis on vajalikud.Lihtsalt kohaldada, kuiv ja buff jaoks, õmbluseta touch-up, mis säästab teie väärtuslikku aega ja jõupingutusi.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *