Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Water Repellent Spray Auto Spot Remover Multifunktsionaalne Esiklaas Peegel Anti Vihma Kate Klaas Hüdrofoobsed auto Anti Vedelik Udu

Water Repellent Spray Auto Spot Remover Multifunktsionaalne Esiklaas Peegel Anti Vihma Kate Klaas Hüdrofoobsed auto Anti Vedelik Udu

€14.24 €7.12
Laos
  • Toote Maht: 120ml
  • Väline Testimine Sertifitseerimine: ce
  • Toote Kaal: 130g
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Erilised Omadused: Auto Õli Film Eemaldaja
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Bullet Punkte:

1.Õli Kile Remover: Saavutada kristall-selge akna ja windprotects meie Auto Glass Cleaner.Tõhusalt eemaldada õli film, maa mustuse ja saasta jätta streak-free sära.Ideaalne auto interjööri ja kodu pinnad.

2.Terviklik Rakendus: Lahendada kangekaelne plekke oma auto klaasi kergust, kasutades meie Auto Glass Cleaner.Alates kleebised, puu liimi, ja vihma märgid tõrva, asfaldi, ja spray värvi, seda saab eemaldada, see kõik.Oma arvukates rakendustes, sisaldab ka kaotada kliimaseade vee märgid ja aastaid kangekaelne õli film.

3.Tugev Saaste: meie Auto Glass Cleaner, kogemus võimu nano lihvimise tehnoloogia ja pindaktiivsete ainete korral, mis töötavad koos, et eemaldada isegi kõige kangekaelne saast ja mustuse oma auto klaasile.Naudi puhtalt puhas klaas kergust.

4.Quick Clean: Tee oma auto klaasi sära meie kiirelt ja tõhusalt auto glass cleaner.Lihtne puhastada plekke, pori ja lõhutud liiva veega.Lihtsalt pühkige edasi-tagasi ühtlaselt veega ja vaadata seda sära.Ei ole vaeva - lihtsalt kristall selgeid seisukohti road.

5.Tipptasemel Valem: Meie auto glass cleaner eemaldab vaevata kangekaelne õli kile ja tagab sujuva, selge ja vaikne esiklaas.Sa naudid sujuv ja ohutu sõidu käesoleva õrn, nr-kahju puhasti, et parandada oma nähtavust ja toob tagasi loomulikku sära oma auto klaas.

Kirjeldus:

Hoidke oma auto seest ja kodu kliimaseadmete tasuta inetu vee kaubamärkide Auto Vihm Agent.Selle võimas valem, laguneb kangekaelne plekke ja puhastab kiiresti, põhjustamata kahjustusi.Pood nüüd ja saada streak-free sära iga kord.

Tehnilised andmed:

1. Nimi: Auto Glass Cleaner

2. Net Sisu: 120ml

3. Peamised Koostisosad: pindaktiivsed Ained/nano silicon jne

4. Ladustamise Meetod: hoida jahedas ja kuivas kohas, ei sobi kokku puutuda

Pakkeleht:

1* Auto Glass Cleaner

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *