Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mängud Ja Tarvikud
  • Silikoon Virtuaalne Lemmikloom Juhul Veekindel Karpi Kuuluvad Ennetamise Varruka Digitaalse Pet Tüdrukud Ja Poisid Interaktiivne Virtuaalne

Silikoon Virtuaalne Lemmikloom Juhul Veekindel Karpi Kuuluvad Ennetamise Varruka Digitaalse Pet Tüdrukud Ja Poisid Interaktiivne Virtuaalne

€4.89 €1.72
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Ühilduva Mark/Mudel: Nintendo
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Armas disain ja täpsusega lõikamine, antud juhul on nii tugev ja vastupidav, pakkuda suurepärane kaitse oma armastatud lemmikloomadega.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Silikoon Virtuaalne Lemmikloom Kate

Materjal: silikoon

Värv: pinnk sinine

Pakk nimekiri:

Silikoon Virtuaalne Lemmikloom Kate*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Kaitse: mis on Spetsiaalselt formuleeritud suurepärase silikoonist, antud juhul annab kaitse vastu kriimud, mõlgid, muhke, ja langeb oma elektroonilise lemmiklooma mängu konsool.Selle kordumatu disain tagab täielik juurdepääs kõikide nuppude ja funktsioonide jaoks katkematu mängides kogemusi.

2.Mugav Hooldus: Tagada kiusame tasuta korrashoiu oma virtuaalse lemmiklooma masin meie silikooni puhul.Pindade vastu anti-slip tehnoloogia on haare parem ja lihtne puhastus: lihtsalt pühkida niiske lapiga.Naudi turvaline ja mugav hoidke iga kord.

3.Suurendada Esteetiline Kaebuse: Tõsta oma Virtuaalse Lemmiklooma välimus meie kaitsev kate.Mõeldud isikupärasta oma seade, seadmel on unikaalne ja moodne välimus, mis sobib ideaalselt teie stiili.Lisab dekoratiivne puudutada, sest rohkem unikaalne ja stiilne välimus.

4.Vastupidav Materjal: Meisterdatud suurepärane ja vastupidav silikoonist, sel juhul pakub tasakaalustamata vastupidavus ja vankumatu kaitse oma virtuaalse lemmiklooma masin.Selle vastupidav ehitada tagab teie seade jääb ohutu kahju, samal ajal kui tema pehme tekstuur tagab mugava haarde, mis on ideaalne pikk mäng koolitused.

5.Töötada Viimistletud: servale-pakitud disain ja täpne lõikamine, meie Silikoon Virtuaalne Lemmikloom Masina Puhul pakub igakülgset kaitset kriimustuste, tolmu ja löökide.Kõik nupud ja pordid on kättesaadavad, et tagada maksimaalne kaitse oma mängu konsool.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *