Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autod & Mootorrattad
  • Segamine Mate Värvi Kaane Värvi Värv Vahendid Läga Kate Agitaator Värvi Universaalne Tööriist Sõlmimise Agitaator Tank Kapseldus Kate 1

Segamine Mate Värvi Kaane Värvi Värv Vahendid Läga Kate Agitaator Värvi Universaalne Tööriist Sõlmimise Agitaator Tank Kapseldus Kate 1

€11.06 €5.53
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Segamine Mate Värvi Kaas
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Muuta oma maali kogemus Segamine Mate Värvi Kaane.Saades värvi ekspert minutit, see uuenduslik vahend lihtsustab oma tööd, võimaldades teil valada värvi otse alused või plekk ja värvida saab.Twist-to-fix funktsioon tagab kena ja puhas värvi segamine iga kord.

4L läga ühise põllumajanduspoliitika mull kotti pakendamise, 30cm*16.5 CM*14CM,

Kaal: 0.44 KG.

1L läga ühise põllumajanduspoliitika mull kott pakend: 24CM*14.5 CM*14CM

Kaal 0.24 KG

Nimekiri:

Segamine Mate Värvi Kaas x1 komplekt

Vaata rohkem toote detailid

1.Sujuv Värvi Prep: Segamise Mate Värvi Kaas lihtsustab värvi segamine ja valamine, nii et igaüks võib saavutada professionaalse viimistluse.Enam ei jama või raisatud toode.Ideaalne DIY entusiastid ja plussid sarnased.

2.Laia rakendamist: Edendada oma maali mängu Segamine Mate Värvi Kaas, ühildub enamike autode värvid ja tööriistad.Selle tõhus segamine tagab puhta ja kena viimistlus nii vee baasil ja lahusti baasil katted.

3.Mugav Segamine: Segamine Mate Värvi Kaanega, lihtne segada ja jätta värvida lihtsalt väänata turvaline kaane, vajutage ning jalas release värvi, ja keerates käepidet.

4.Nr Tilkuva: ei tilkuva, ei ole segadust, ja nr jäätmete Segamine Mate Värvi Kaas lihtsustab oma maali projekte ja teeb tööd lihtne.Ideaalne spetsialistid või DIY entusiastid, kes tahavad töötada nutikamalt, mitte vastupidi.

5.Praktiline Disain: Kasutada Segamine Mate Värvi Kaas vaevata vala värvi sisse alused või kohaldada plekk ja värv ilma segadus.See kaas klõpsatusega peale standard quart purkide, pluss see sisaldab sisse-ehitatud mikser ja tagab muretu maali kogemus.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *