Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autod & Mootorrattad
  • Auto Nullist Ja Keerutage Eemaldaja Auto Nullist Remont Vahend Auto Kriimustusi Remont Poleerimis Vaha, Anti Scratch Cream Komplekt

Auto Nullist Ja Keerutage Eemaldaja Auto Nullist Remont Vahend Auto Kriimustusi Remont Poleerimis Vaha, Anti Scratch Cream Komplekt

€2.66 €1.60
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Oled sa väsinud tegelda inetu kriimustuste ja scuffs teie auto ?Kui nii, siis auto remondi-pasta on ideaalne lahendus teie jaoks.See revolutsiooniline toode, mis on kavandatud, et aidata teil kiiresti ja hõlpsasti remont väikesed kriimud, laastud, ja scuffs oma auto .Pasta on lihtne kohaldada lapiga või käsnaga, ja see on sõnastatud nii, et taluma elemendid.Plus, see on ohutu kasutada enamiku auto pinnad.

Peamised Omadused

Mugav: pasta on lihtne kasutada ja ei nõua erilisi töövahendeid ega oskusi.Lihtsalt kohaldatakse pasta mõjutatud ala lapiga või käsnaga, ja tulemused on pikaajaline ja tõhus.

Töötab Kõikide Värv: kreemi võib kasutada igat tüüpi värvi, sealhulgas ja pärlmutterläiget tekitavad värvid.

Erilist Segu: See on sõnastatud spetsiaalne segu vaha ja värvi remont osakesi, mis tungivad sügavale värvi täita kriimustuste ja scuffs.

Tõsta läige: See willprovide hea kaitse teie auto värvikiht, varjestus see loodusjõudude ja muude saasteainete ja tagada, et teie auto näeb välja nagu uus aastaid.

No kahju, et algne värv: selle valem on õrn ja ohutu.Ta saab kiiresti ja efektiivselt eemaldada kriimustusi kahjustamata originaal värvi pinnale.

Spetsifikatsioon

Net sisu:120ML

Funktsioon: Värvi remont

Pakett Sisaldab

1* Auto Nullist Remont Kleebi+ Käsn + Paks rätik

Märkused

Seda toodet saab ainult parandada väiksemaid kriimustusi pinnale auto värvi.Sügavaid kriimustusi, seda saab ainult mängida rolli leevendab

Tänan tähelepanu eest, saate meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *