Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autod & Mootorrattad
  • Kott Võti Fob Anti Varguse Kott Faraday Kaart, Auto Võtmete Varguse Korral Kaitse eraelu Puutumatuse Kaitse Anti-teabe Lekkimise Võti

Kott Võti Fob Anti Varguse Kott Faraday Kaart, Auto Võtmete Varguse Korral Kaitse eraelu Puutumatuse Kaitse Anti-teabe Lekkimise Võti

€8.19 €4.10
Laos
  • Toote Kõrgus: 1cm
  • Erilised Omadused: Auto RFID Signaali Blokeerimine
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kirje Pikkus: 13.2cm
  • Toote Laius: 8.3cm
  • Materjali Tüüp: carbon fiber
  • Toote Kaal: 35g
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Bullet Punkte:

1. Varguse Kaitse: See kott võtab metallist kiudaineid tõhusalt blokeerida auto võtmed signaale ja vältida vargad skaneerimine sinu võti fob ja varastada oma auto.See on kompaktne ja lihtne kaasas kanda-nii saate alati hoida oma võti fob ohutu ja turvaline.

2. Eraelu puutumatuse Kaitse: See kott võti fob kaitseb teie privaatsust ja turvalisust isoleerides välise GPS-signaalide tugevust ja ennetamiseks anti-GPS.Saab reisida muretu selle koti, teades, et teie asukoht ja isiklikud andmed on ohutu.

3. Kiirguskaitse: See kott võti fob neelab ja kõrvaldab elektromagnetilise kiirguse eest kaitsta teid ja teie auto kahjulikku mõju.See on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, mis on ohutud inimese keha ja vastupidav.

4. Anti-teabe Lekkimise: See kott võti fob takistab sõiduki teave on varastatud või omavoliliselt muuta blokeerides traadita side.See on anti-teabe lekkimise funktsioon, mis tagab teie turvalisust ja privaatsust.

5. Lihtne Juurdepääs teabele: See kott võti fob võimaldab teil kiiresti ja hõlpsasti eemaldada ning paigalda oma auto võtmed, ilma probleemideta.Lihtne ja stiilne disain täiendab ka oma auto ja isiklik stiil.

Kirjeldus:

Meie peamine kott on auto võtmed pakub muretu reisimine, pakkudes anti-signaali avastamise ja anti-elektromagnetilise kiirguse eest.See takistab sõiduki teave on varastatud või omavoliliselt muuta, ja võimaldab kiire ja lihtne, eemaldamine ja paigaldamine auto võtmed.Kaitsta oma auto ja oma meelerahu meie peamiste kott.

Tehnilised andmed:

1. Toote nimetus: Kott Võti Fob

2. Toote kaal: umbes 35g

3. Toote mõõdud: (ligik.)13.2*8.3*1cm/5.2*3.27*0.39 tolli

4. Toote materjal: nahk

Pakkeleht:

Kott Võti Fob*1tk

Märkus:

1. Tänu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, mõned pildid kauba võib olla väike värvi erinevus, värv mitterahaliste ülimuslikud!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *