Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Spordirõivad Ja Tarvikud
  • Naiste Kolmnurk Bikiinid Top String Bikini Top/Bikini Alt Polsterdatud Ujuda Top Päitsed trikoo Top Bikini Top Suveks Randa

Naiste Kolmnurk Bikiinid Top String Bikini Top/Bikini Alt Polsterdatud Ujuda Top Päitsed trikoo Top Bikini Top Suveks Randa

€12.84 €5.78
Laos
  • Muster Tüüp: Trükkimine
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: bikiinid
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

See stiilne ja seksikas päitsed bikiinide ülemine osa on valmistatud kõrge-kvaliteet polüester kangast, mis tagab mugavuse ja kulumiskindluse.See on ideaalne valik lõbus ja meeldiv suvel, mistõttu sa enesekindel ja võluv.See top on sinu parim kaaslane täita oma suve otsima.

Kirjeldus:

Kas terasest lohistage: koos rinnus pad ja nr terasest tugi

Kangas nimi: Polüester

Kanga koostis: polüester kiud (polüester)

Kangas koostisosa-sisu: 82 (%)

Värv: oranž top, orange püksid

Suurus: S, M, L

Kohaldatava sugu: naine

Kohaldatava vanuserühm: täiskasvanud

Kohaldatava stsenaariumid: ujumine ja wading sport

Pakkeleht:

Bikini Top*1tk

Või

Bikini Bottom*1tk

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Anduma ideaalne mugavuse ja meie suurepärane kvaliteet polüester kangast bikiinide ülemine osa, mis on uskumatult pehme ja kerge puudutus.Sobib kõigile-päev rannas kanda ja vee tegevust, tunne, luksuslik ja mugav.

2.Laialdane Kohaldamine: Tõsta oma suve garderoob see bikiinide ülemine osa, mis kohaneb igasuguse vee aktiivsus.Ideaalne rannad, troopiline puhkus, basseinid, ja rohkem.Viibimise mugav ja stiilne kogu hooaeg see mitmeotstarbeline bikiinide ülemine osa.

3.Teha Splash: Tõsta oma rand mängu see stiilne ja seksikas bikiinide ülemine osa, mille tie-dye trükitud muster, mis paneb sind seista välja tõrjuda.

4.Enesekindel ja Võluv: See Bikiinide Ülemine Naistele lisab oma magnetilised võlu oma trendikas disain, tehes vaatad rohkem atraktiivsem kui kunagi varem.Kajastada oma seksikas kõverad oma meelitav lõigatud ja pilkupüüdev värv, ja pööra pead rannas.

5.Mitmekülgne ja Stiilne: Kleit up see moodsad bikiinid top vastavalt oma eelistustele ja kord.Segada ja sobitada see kõik bikiini põhjas on kordumatu ilme.See on ideaalne kingitus jagada sõprade lõbus beach päev.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *