Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Autopesu Ja Hooldus
  • Nahk Diivan Cleaner 100ml Naha Puhasti Ja Konditsioneer, Mööbel, Kingad, Kotid Ja Aksessuaarid Tervendab & Taastab

Nahk Diivan Cleaner 100ml Naha Puhasti Ja Konditsioneer, Mööbel, Kingad, Kotid Ja Aksessuaarid Tervendab & Taastab

€14.91 €6.71
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Meie nahk diivanil cleaner on ideaalne valik eemaldades mustuse, õli, rasva, mustuse ja vee baasil kohapeal plekke plisseeritud nahast tahes värvi, faux nahast, või ehtne nahk.Sobib kõige nahast toodete, see on must-olla puhtama jätke oma mööbel vaadates nagu uus.

Kirjeldus:

Maht: 100ML

Toote suurus: umbes 3.9x15.7cm/1.54x6.18 tolli

Stiil: Nagu pildil

Pakk Nimekiri:

Nahk puhtamaks*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kerge Koostis: Nautida puhta ja värske nahkades meie tõhus naha puhastaja tehtud looduslikest koostisosadest.Selle mitte õline valem on naha vastu õrn ja ei kahjusta teie nahast tooteid.Plus, ei ole kahjulikke aineid või saast jäänud muretu puhastus kogemus.

2.Kiire Puhastus: See naha puhastaja eemaldab mustuse, õli, rasva, mustuse ja vee baasil kohapeal plekke auto, paadi või lennuettevõtja istmed, mootorratta käik ja pagasi ja kuivab minutit ilma jättes vee märgid.

3.Sügav Puhastamine: Kõrvaldab mustuse, pori oma nahktoodete meie nahk puhtamaks.Mõeldud mitmekülgne funktsionaalsus, see ohutult ja tõhusalt puhastab igat tüüpi naha, sealhulgas plisseeritud nahast tahes värvi, faux nahast ja naturaalsest nahast.

4.Täpsem Naha Hooldus: Mitte just puhastus, meie nahk puhtamaks ka uuendab, remont, mends, taastab, ning tingimused, nahkpolster, pakkudes täielikku kaitset uusi ja värskendada välimust.Saada erinevaid lahendusi täielik naha taastamist.

5.Kohaldamisala: hüvasti kuiva, pragunenud, ja igav nahast meie mitmekülgne puhastusvahend, mis sobib kõige nahast toodete, sealhulgas saapad, kingad, joped, rahakotid, käekotid, autode paneele ja rohkem.See võimas lahendus ei lahenda kõiki teie nahk seotud probleeme ja anda oma objektide uue rendilepingu elu.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *