Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mobiiltelefonide Tarvikud
  • Telefon Helisema Omaniku Telefoni Grip Jalg Omanik Pööratav Anti Kuulu Telefon Helisema Seista Sõrme Käepide Universaalne Office Auto Köök

Telefon Helisema Omaniku Telefoni Grip Jalg Omanik Pööratav Anti Kuulu Telefon Helisema Seista Sõrme Käepide Universaalne Office Auto Köök

€10.95 €3.94
Laos
  • Mudeli Number: telefon Helisema Grip
  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Omadused: Kaugjuhtimispult
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Laadija: No
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Suurendada oma telefoni mugavuse ja turvalisuse oma Telefoni Magnet Rõngas.Super tugev magnet jõud kuni 2.2 naela (1000 g), sisemine rõngas pöörleb 360 kraadi sujuvat kasutamist.Meie Telefon Helisema Haare on täiuslik mobiiltelefoni Rõnga Omanik.Kui on metallist rõngas on kasutatud, see teeb täiuslik vaste.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Magnetic Telefon Helisema Omanik

Värv: galvaniseeritud must, galvaniseeritud valge, galvaniseeritud sinine, galvaniseeritud lilla

Materjal: Metall

Funktsioon: Magnet äraveo

Kohaldatakse: Magnet äraveo seeria telefonid

Pakkeleht:

Bracket * 1

Magnet ketas * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Magnet Meisterlikkust: erakorraline magnet jõud kuni 2.2 kilo 1000 grammi ja sisseehitatud 17 võimas N52 magnetid, see Magnet Telefon Helisema Omanik uhke uskumatult stabiilne kinnitus.Hoidke oma telefoni kindlalt paigas, isegi alusel tugev raputamine või pöörlevad.

2.Vabalt pöörelda: Magnet Telefon Helisema Valdaja tagab mugavam grip asendis, kasutades telefoni.Koos 360-kraadise pöörde sisemine rõngas, seda saab kasutada, kui telefon seista ilma lahtivõtmine, et kohandada nurk.Leia täiuslik telefon nurga vaevata.

3.Lihtne, Ühe Käega kasutamiseks: Tänu magnetic telefon helisema omanik, ühe käega kasutamiseks lihtsam ja sa saad rohkem kaitse, suurema pöidla touch ekraani valik, pluss paindlik tasuta kasutada oma telefonile.

4.Eemaldatav Disain: Meie magnet telefon helisema omanik ei häiri traadita laadimine.Vaevata lahti ringi, kuni võimule telefonitsi ja seejärel kinnitage kergust tänu smart magnet disain.

5.Üldiselt Ühilduvad: See magnet telefon helisema omanik on otseselt magnet äraveo disain, mis võimaldab teil laadida oma telefoni uuenduste keskust eemaldamata metallist rõngas.Samuti on lai ühilduvus kõige nutitelefonid ja juhtudel.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *