Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mängud Ja Tarvikud
  • 3X Auto AUX Kaabel Iphone Audio Kaabel Aux Kaabel 3,5 Mm Premium Audio Iphone 13 Pro-8 Pluss Auto Stereot

3X Auto AUX Kaabel Iphone Audio Kaabel Aux Kaabel 3,5 Mm Premium Audio Iphone 13 Pro-8 Pluss Auto Stereot

€7.98 €4.31
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: FGHGF
  • Ühilduva Mark/Mudel: PUUDUB
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

3X Auto AUX Kaabel Iphone Audio Kaabel Aux Kaabel 3,5 Mm Premium Audio Iphone 13 Pro-8 Plus autostereode 3X Auto AUX Kaabel Iphone Audio Kaabel Aux Kaabel 3,5 Mm Premium Audio Iphone 13 Pro-8 Pluss Auto Stereot [Premium Sound Quality]: kvaliteetse pistikud tagavad stabiilse heli ja vältida signaali kadu ja müra häireid, mis tagab vähem signaali kadu ja müra häireid ja pakub muusika edastamise ja kristallselge heli kvaliteet.

[Lai ühilduvus]See muusika aux kaabel kasutab sertifitseeritud kiip ja see tagab, et auto aux kaabel toetab kõiki iOS versioonid (sh 15.0 ja 15.0.2).Võite lihtsalt ühendada oma iPhone 13/13 Pro, 12/12 Pro, 11/11 Pro, XS/XR/X, 8 8Plus, 7/7Plus oma auto raadio, kõrvaklapid, stereo, Bluetooth kõlar.

[Vastupidav ja keskkonnasõbralik]: Auto AUX kaabel telefonid on valmistatud 3,5 mm kullatud ja vastupidav materjal, 5X paindlik ja vastupidav, mis tagab madala-kahjum heli edastamine, vähendab signaali kadu ja müra.Anti-wrap ja ei ole sõlmes, pehme ja pingeline ei ole lihtne murda, kuid ka antioksüdant ja kulumiskindel.

[Plug and Play]: Puudub juhi või väline toide, lihtsalt plug and play.Lihtne ühendada ja kasutada.Saab ühendada kõrvaklapid, kõlarid, kodu või auto audio otse.Saate nautida kõrge kvaliteediga muusika-igal ajal, kõikjal.ideaalne kodus ja reisil.

Värv:must

Materjal:PVC+Vask traat

Suurus:14x10.1x1.6cm

Pakendi Sisu:

3 x lisateenused kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *