Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mobiiltelefonide Tarvikud
  • 3D Mobiiltelefoni Ekraani Luup, Universaalne, Mini TV mobiiltelefoni Stand Mount Bracket Mobiiltelefonide Tarvikud

3D Mobiiltelefoni Ekraani Luup, Universaalne, Mini TV mobiiltelefoni Stand Mount Bracket Mobiiltelefonide Tarvikud

€14.42 €10.96
Laos
  • Ühilduva Brändi: Universal
  • Tüüp: Laua Omanik
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: GRWIBEOU
  • Laadija: No
  • Omadused: Laisk Sulg
  • On Kõlar: Jah
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

SEC88 Retro TV Mobiiltelefoni Ekraani Seista Desktop Bracket Mobiiltelefoni Alus koos Kõlari Mobiiltelefonide Tarvikud SEC88

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1.Retro Kaunistamiseks: Teha korduvkasutatavad telefoni tööle retro TV sekundit, nii et telefon ei ole enam monotoonne Saadab selle oma sõpradele, või kasutada seda ise on väga lõbus ja personaalset.Moodne välimus, pakub tänapäevane elu, kuid võib ka kasutada nagu kodu kaunistamiseks.

2.Selge Heli Kvaliteet: Toeta käed-vabad helistamist, ei ole vaja hoidke telefoni, et tagada oma sõidu ohutust.Subwoofer tehnoloogia pakub nauditava ja täiuslik muusika ja heli kvaliteediga.Väiksem energiatarve, selge heli kvaliteedi ja 3d stereo heli mõju saab nautida.

3.Konstruktsioon: Metall-pull on mugavam kaasas kanda ja neli nurka toetama baar on lihtne kasutada.Traadita disain võimaldab teil kasutada igal ajal ja igal pool, nagu näiteks piknikud või matka -, reisi-ja muud tegevused õues.

4.Kahe Stiilid: mobiiltelefoni bracket, mini-kompaktne ja ei võta ruumi; B-rakkude telefoni konsool koos ühilduva kõlar funktsiooni saab ühendada telefoni igal ajal, bass hüvitise disain.

5.Klienditeenindus: Kui teil on silmitsi mingeid probleeme infot meie toodete, vastake võtke meiega ühendust, oleme valmis aitama.Me lahendame oma probleeme nii kiiresti kui võimalik.

Kirjeldus:

Tüüp: -Ühildub Kõlar

Toote Mõõdud: 10*12cm

Võimsus: 3W

Aku Mahutavus: 1200mAh

Sobiv Telefon: Sobib mobiiltelefonide kuni 5,5 tolli

Funktsioon: hääljuhiseid, pistik mälukaart, raadio, kõne funktsioon, kõlar, telefoni hoidja

Stiilis A: Telefoni omaniku (nr kõlari funktsioon)

Stiil B: Phoneholder koos kõlari funktsioon

Teade:

1. Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.

2. Palun lubage kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

3. Stiilis A: telefoni omaniku (nr kõlari funktsioon, nr -ühilduv funktsioon).Stiil B: telefoni omaniku (koos kõlari funktsioon, ühilduv funktsioon).Pakett Sisaldab:

Stiilis A:

1 x telefon omanik (nr kõlari funktsioon)

või

Stiil B:

1 x telefon omanikule kõlari funktsioon

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, palun säilitage rahu ja võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *