Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Kohtumise Märkmed 60 Lehekülge Paks B5 Suurus Spiraal Kohtumine Sülearvuti Koos Hagi teemad 100gsm Paber Koosoleku protokolli Sülearvuti Töö

Kohtumise Märkmed 60 Lehekülge Paks B5 Suurus Spiraal Kohtumine Sülearvuti Koos Hagi teemad 100gsm Paber Koosoleku protokolli Sülearvuti Töö

€1.94 €1.36
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Meie Kohtumise Sülearvuti on ideaalne hoida oma päeva õigel teel!Korter siduv võimaldab lihtsat tulevikus viide, ja seda saab kasutada koos enamiku sulepead, pliiatsid ja markerid.See on ideaalne päevik kõigile, kes soovivad jääda organiseeritud ja keskendunud koosolekute ajal.

Kirjeldus:

Sisu materjal: topelt offset paberist

Toote suurus: umbes 25.4x18cm/10x7.09 tolli

Nimekiri

Kohtumine Sülearvuti x 1

Vaata rohkem toote detailid

1.60 vooderdatud lehtede (100gsm): Kohtumine Sülearvuti uhke 60 sile-gliding lehekülge (100gsm), mis on vastupidavad piisavalt taluma mis tahes kirjutamise vahend, mistõttu on must-olla kõik tähtsad kohtumised.

2.Sülearvuti kaitsekaas: Kogemus optimaalne mugavus ja vastupidavus meie kohtumine sülearvuti.Korter ja vastupidav siduv kaitseb kulumise eest, samas kui veekindel pehme kate parandab oma kirjutamise kogemus, mis võimaldab sülearvuti lamama 180 kraadi.

3.Igapäevaseks Kasutamiseks: Kasutage seda kohtumist, sülearvuti, mis on nii salajane päevik ja to-do list raamat.Kas teil on vaja kirjutage märkmeid, koostada oma eesmärkide saavutamiseks, või oma tundeid väljendada, seda märkmikku, mis on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks, et hoida oma päeva jooksul teele.

4.Kergesti Leida Märkused: Leidke olulised märkused kergust, kasutades meie kohtumine sülearvuti töökorralduse Kohtumine Sülearvuti Indeks jagu ja lehekülje numbrid on lihtne ka edaspidi vaadata.

5.Laialdaselt: korraldada oma mõtteid ja ideid meie Kohtumise Sülearvuti.Ideaalne mitmekülgne kasutamine, sealhulgas journaling, märkmete tegemine, jälgimise harjumused, eine planeerimise, märgistus korda, või joonistus oma parimad meistriteosed!

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *