Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Kodutekstiili
  • Panda24 Fliis Lapp Viska Tekid Luksus Pehme Hubane Diivan Tekk,Pöörduv Voodi Viskab TV Tekk Dekoratiivsed Tekk

Panda24 Fliis Lapp Viska Tekid Luksus Pehme Hubane Diivan Tekk,Pöörduv Voodi Viskab TV Tekk Dekoratiivsed Tekk

€21.85
Laos
  • Muster: TRÜKITUD
  • Materjal: Fliis Kangas
  • Komplekt Tüüp: no
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kasutamine: Muud, Reisi, Voodipesu
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Hubane kuni kodus teki igaühel oma pere armastab.Anime lapp tekk tagab, saate soojust ja mugavust see luksus ja kohev pehmus, et unustada kõik oma stressi päev.

SUPER PEHME SOE: Kui Lapp värv on helge ja helde,Gram kaal on kõrge,plüüš on õrn,kangas on paks,ja sooja on hea.Seal on kiht täis ja trahvi kohev hõlmab pinnal,ilma tekstuur,pehme ja sile.Pärast kahanemine,kohevaks viimistlus,end täis,kaunid seemisnahast.Kas te soovite seda kasutada suvel magada või piisavalt soe talvel kasutamiseks,tekk hoiab teie suurepärane kogemus.Ideaalne aastaringseks kasutamiseks!

MITMEKÜLGNE KASUTUS-STSENAARIUMID: Pehme ja kohev -, plüüš-tekk sobivad kõik aastaajad,ideaalne snuggling üles diivan,voodi,lennuk,auto,tšilli kinos või võttes hubane nap oma töö.Pakub sulle suurepärast mugavust külm talv või AC room suvel.Samal ajal,seda saab kasutada ka kutsika,kassi ja koera tekk lemmikloomad igas suuruses.

TÄIUSLIK SUURUS: Saadaval lapp fliis tekk visata suurus 40" x50", 50" x 60", 60" x 80".Olema võimelised vastama vajadustele erinevaid inimesi.Armas muster trükkimine kõigile meeldib,sobib väga hästi anime armuke,lapsed,täiskasvanud,vanemad ja vanavanemad.See on ideaalne kingitus tahes sündmus - sünnipäev,jõulud ja muud perekondlikud pühad.Pea meeles,see on kingitus, mis hoiab aastate jooksul.

ABULOUS TEKK EELISED: armas muster parandab see diivan teki elegantne ja hea välimus, et täiendada oma toa stiilne tunne.Laotama see üle tooli,diivan või voodi lisamiseks stiilne touch elutoas või bed tuba, mustrit lihtne segamine ja sobitamine teie decor või muud aktsent tükki.Kilp kihiga, kaitsta oma luksus voodi ja diivan mustuse ja plekkide, et hoida neid värske ja puhas.

LIHTNE HOOLDUS: masinapesu külma vett,sees õrn või õrn tsükkel.Trummelkuivatid kuiv madalal temperatuuril.Ei tohi kasutada valgendit.Meie väljas tekk ei lange välja nagu puuvillane tekk,see ei fade ja lahti.Stay pehme nagu uus pärast mitut pesu.Me usume, et te armuda, see lapp tekk!

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *