Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Rattasõit
  • 2tk Alumiinium Professionaalne kauakestev Vastupidav Kaasaskantav Elektriline Roller Universaalsed Täispuhutavad Otsik Sobib M365 PRO

2tk Alumiinium Professionaalne kauakestev Vastupidav Kaasaskantav Elektriline Roller Universaalsed Täispuhutavad Otsik Sobib M365 PRO

€4.58 €3.66
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Ratas
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kirjeldus:

【Vaakum Klapi Funktsioon】klapid pakuvad tõhusat õhu kontrolli, võimaldades teil kohandada õhu hulk teie rehvid on täpselt.See funktsioon on eriti kasulik säilitada optimaalne rehvi rõhk, mis võib suurendada kütusekulu ja rehvide kulumist.

【Universaalne Sobib】, Kas kasutate neid electric motorollerid, hoverboards või muude sarnaste sõidukite, nende rehvi vaakum klapid on loodud sobima kõige rehvi mõõdud.

【Vastupidav ja kauakestev】kvaliteedi alumiinium konstruktsioon tagab, et need klapid on vastupidav ja kauakestev.Nad suudavad taluda külmavärinad iga päev kasutada ja pakkuda järjekindel toimimine aja jooksul.

【Lihtne paigaldada】Installida need ventiilid on lihtne ja kiusame tasuta.Lihtsalt eemaldage olemasolevad ventiili korgid oma rehvid ja asendage need vaakum klapid.

【Sobib Vähem 9mm Avad】Electric scooter tubeless rehvi vaakum klapp sobib diameetriga mitte rohkem kui umbes 9mm, kõrge täpsus tootmise täpne vaste.

Kirjeldus:

Materjal: alumiinium

Värv: must+kuld

Suurus(cm.): (L x W)2 x 1.3 cm/ 0,79 x 0.51 tolli

Application: Sobib avad vähem kui 9mm/ 0.35 tolline.

Komplekti Kuulub:

2 TK x rehvi vaakum klapid

Märkus:

1.Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2.Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Tere tulemast meie poe , loodan, et teil on meeldiv ostu kogemus

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *