Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mobiiltelefonide Tarvikud
  • 5 ml 10 ml 20 ml 50ml Resuable Nõela Otsa Liimi Aplikaator PE Plastikust Pudel-Paber Quilling DIY Scrapbooking Paber Käsitöö Tööriist

5 ml 10 ml 20 ml 50ml Resuable Nõela Otsa Liimi Aplikaator PE Plastikust Pudel-Paber Quilling DIY Scrapbooking Paber Käsitöö Tööriist

€7.79 €4.75
Laos
  • Dropshipping&hulgimüük: Tugi
  • Tüüp 1: Jama-tasuta Scrapbooking
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp 2: Lihtne Kasutada Viaal Mahutis
  • Ühilduva Brändi: LG
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

5 ml 10 ml 20 ml 50ml Resuable Nõela Otsa Liimi Aplikaator PE Plastikust Pudel-Paber Quilling DIY Scrapbooking Paber Käsitöö Tööriist

Kirjeldus:

Materjal: PE

Värv: valge

Seina paksus: 1mm

Maht: 10ml

Eesmärk: iga päev keemiatoodete pakendamine

Ise kaal: 1g

Tehnilised andmed:

Omadused:

1. 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne: toode on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, tagades, et see on 100% täiesti uus ja kvaliteetne.

2. Plastist valmistatud, Korduvkasutatav, pragunemiskindel ja Lagunev: toode on valmistatud plastikust, mistõttu on korduvkasutatavad, pragunemiskindel, ja lagunev.

3. Pehme Pudel Disain on Mugavam Kasutada: pehme pudel disain on mugavam kasutada, pakkudes mugav käepide ja vähendada libisemis.

4. Pestav ja Korduvtäidetavaid: toode on pestav ja korduvtäidetavaid, mis võimaldab teil kasutada seda korduvalt ja vähendada jäätmete.

5. Saab Jagada ja Salvestada Kõige Vedelike: toode on mitmekülgne ja seda võib kasutada, levitada ja salvestada kõige vedelikud, sh vee, mahla ja muid jooke.

6. Mini Disain, Väga Kantav, Sobib Väga hästi Reisida, Käekotid ja Festivalid: mini toote kavandi, mistõttu on väga kaasaskantav ja sobib sõidu -, käekotid, ja festivalid, pakkudes mugavat võimalust teha oma vedelikud koos sinuga.

7. Väikesed Pudelid saab taaskasutada: väikesed pudelid saab ringlusse võtta, aitab vähendada raiskamist ja kaitsta keskkonda.

Komplekti Kuulub:

1*jagatud pudel

Märkused:

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga, 1-2 cm, palun mõista.

Värv erinevus võivad erineda olenevalt monitori seadetest.

Pakume teile parimaid tooteid ja teenuseid.

Kui teil on küsimusi, palun andke meile teada ja me lahendame probleemi nii kiiresti kui võimalik.

tänan teid väga.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *