Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mobiiltelefonide Tarvikud
  • Klaasist Kuuli Augu Kleebised Auto Akna Dekoratsioonid Tarvikud Katki Ekraani Jant Kleebised Võltsitud Kuuli Tulistas Kleebis

Klaasist Kuuli Augu Kleebised Auto Akna Dekoratsioonid Tarvikud Katki Ekraani Jant Kleebised Võltsitud Kuuli Tulistas Kleebis

€3.16 €2.21
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Lisada mõned huumorit oma sõiduki või home decor need naljakad kuuli augu kleebised.Need isekleepuvad ja eemaldatavad kleebised kinni kergesti klaasist pinnad.

Materjal: paber

Toote mõõdud: 12*23.5 cm

Stiil: nagu pildil

Nimekiri:

1*kuuli auk, kleebised sõidukitele

Vaata rohkem toote detailid

1.Jant Disain: Lisa humoorikas touch igas olukorras meie uuenduslik klaasist kuuli augu kleebised.Neid on väga lihtne rakendada ja eemaldada jant kujunduse ideaalselt jäljendada ehtsat bullet augud klaasi pinnad, mis teeb need ideaalseks muretu lõbus koos sõpradega.

2.Kvaliteetne Materjal: Need isekleepuvad klaasist kuuli augu kleepsud on meisterdatud suurepärast materjali, tagades nr pinnad kahjude eest.Top-kvaliteet disain tagab pikaajalise kaitse, mida on kerge kasutada ja eemaldada, tagades täieliku ohutuse.

3.Lihtne Kasutada: Vaevata lisada realistlik bullet augud, et kõik siledad pinnad meie pestav ja eemaldatav klaas kuuli augu kleebised.Rakendus on nii lihtne, nagu koorimine ja kleepumist, jätmata maha jäänud.

4.Laialdaselt kasutatakse: Need klaasist kuuli augu kleebised aitavad teil luua realistlik simulatsioon bullet augud tahes sileda pinna, näiteks akende, peeglite ja klaasi autod.

5.Suurepärane Kingitus: Lisa huvitav twist oma decor need realistlik klaasist kuuli augu kleebised.Sobib akende, peeglite, või ekraanid, need kleepsud on pentsik ja üllatav kingitus iga kord.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *