Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Planeerija Spiraal Seotud Universaalne Kõvakaaneline, 2024 Planeerija Spiraal Sülearvuti Nädala Ja Kuu Planeerija Spiraal Seotud Veekindel Liidud

Planeerija Spiraal Seotud Universaalne Kõvakaaneline, 2024 Planeerija Spiraal Sülearvuti Nädala Ja Kuu Planeerija Spiraal Seotud Veekindel Liidud

€18.53 €10.19
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Nahast Planeerija 2024 Kaasaskantav Väike Spiraal Sülearvuti
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Tutvu meie 2024 Planeerija Raamat!Väike ja kaasaskantav, see hõlmab jaanuar-detsember 2024. Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja hoolikalt läbi mõeldud, et see sisaldab metalli kaitsva nurgas hoida see suur kuju aastaringselt.Peatada organiseeritud ja ette valmistatud see stiilne planeerija.

Kirjeldus:

Nimi: 2024 Planeerija Raamat

Materjal: Faux Nahk+Paber

Toote Kaal: umbes 310g

Toote Mõõdud: umbes 22*16*2cm/8.66*6.3*0.79 tolli

Pakkeleht:

1* 2024 Planeerija Raamat

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Veavad: Alati on mugav, ruumi, et salvestada inspiratsiooni meie 2024 planeerija raamat.Tema lihtne teha väiksus tähendab, et sa ei võta seda kõikjal ja hoida seda kotis või taskus.Saada inspiratsiooni igal ajal, kõikjal, kellel see kerge teataja.

2.Strateegiline Planeerimine: Avardada oma tootlikkust ja edu meie Planeerija 2024. See võimaldab tõhus planeerimine, järgides hoolikalt integreerimine kuu ja nädala sõiduplaanid alates jaanuar kuni detsember 2024. Tähtsuse järjekorda seada ja täita kõik tähtajad käesoleva harmooniliselt korraldatud planeerija.

3.Kvaliteetne Materjal: Meisterdatud tipptasemel faux nahk ja sisemine paber, see 2024 Planeerija Raamat on veekindlad, kulumiskindel, ja mitte lihtsalt deformeerunud, mis tagab pika tööea.Tema lihtne puhastada säästab aega ja vaeva, mistõttu on see täiuslik planeerija teile.

4.Kogemus Tõhusa Juhtimise Ajal: ära hoolikalt läbi mõeldud kujundus, mis sisaldab mineviku, oleviku ja tuleviku regulaarselt iga päev plokid, kuu plaanid puhkus meeldetuletusi ja Julian kuupäevad.Planeerida oma päeva mugavust ja kindlustunnet.

5.Tõsta Oma Planeerimine: See 2024 planeerija raamat on valmistatud kõrge-kvaliteet, paks paber, mis hoiab ära tindi verejooks ja tagab sujuva kirjutamise kogemus.Samuti funktsioone vastupidav topelt-line siduvad, mis hoiab lehti terved ja paindlik kate, mis kaitseb planeerija kulumist.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *