Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Käsikiri Tava Töövihik Lastele Korduvkasutatavad Käsikiri Tava Copybooks 4 Korduvkasutatavad Kirjutamise Tava Raamat Ja Pliiats

Käsikiri Tava Töövihik Lastele Korduvkasutatavad Käsikiri Tava Copybooks 4 Korduvkasutatavad Kirjutamise Tava Raamat Ja Pliiats

€32.32 €11.63
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Õpetada käsikiri maagiline, kuidas need korduvkasutatavad töövihikud!Numbrid 1-100, 3D groove malli kujunduse ja paks paber teevad lihtsaks õige vale pliiatsit hoides.Kasutage maagiline tint praktika jälgimise tähed ja numbrid.

Nimi: Korduvkasutusega Käsikiri Töövihikud

Materjal: paber

Suurus: 21x29cm/8.26x11.4inch

Kaal: 450g

Nimekiri:

Korduvkasutatavad Käsikiri Töövihikud x4

Pen case x1

Täitke x5

Pliiatsi omanik x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Korduvkasutatavad Copybooks: Koos maagiline tint, teie lapsed saavad kirjutada copybooks ja vaadata tint hajuvad pärast 30 minutit, et nad saaksid harjutada uuesti ja uuesti.

2.4 Stiilis: Meie 4 in 1 Liitmine ja Lahutamine, Numbrid 1-100, ja Tähestik Copybooks lastele luua kaasahaarav õppimise kogemus.Täida veega pliiats, kirjutada ja vaadata tint kaovad nagu maagiline.

3.Muuta oma isegi kirjatehnika pärast: Tõsta oma kirjutamise oskused koos Maagiline Tint Copybooks Lapsed ja kaasas silikoonist käsikiri abi, et parandab oma haardest.

4.Lihtne Tava: Koos maagiline tint copybooks, lapsed võivad kergesti kapten kirjalik ja praktiseerida oma käekiri lõbus ja kaasahaaraval viisil.3D groove malli disain aitab neid järgida lööki ja kujundid, iga täht ja word.

5.Purunematu ja Põlised: Paks raamat meie Maagiline Tint Copybooks Lapsed ei ole kahju või saada määrdunud, pakkudes vastupidav pind lõputu joonistamise ja kirjutamise rõõmu.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *