Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Rattasõit
  • Soe Kõrva Hõlmab Mugav Kanda Kuuldeaparaadi Külma Päeva Soojust Kohev Kõrva Hõlmab Talvel Kõrva Kanda Shopping Rattasõit

Soe Kõrva Hõlmab Mugav Kanda Kuuldeaparaadi Külma Päeva Soojust Kohev Kõrva Hõlmab Talvel Kõrva Kanda Shopping Rattasõit

€3.32 €2.32
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: PUUVILL
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Kaitske oma kõrvu alates jahutamine tuuled meie Hingav Soe Kõrva Kaaned.Saada mugav reguleeritav, kohev kõrvaklapid naistele.Sobib enamik mehi ja naisi.Soojas ja stiilne see talv.

Tehnilised andmed:

Läbimõõt toote suurus: (ligik.)13cm/5.12 tolli

Nimi: Kõrva kasutuseks talvel

Omadused: tagasi kanda, kaitsta laup ja kael, polsterdatud soojust

Pakkeleht:

1tk*Earmuff

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Mugav: Kogemused ideaalne kõrva kaitse nende hirmuäratava kuuldeaparaadi.Usaldusväärne materjalid hoida teid soe ja mugav igal tšilliga tingimusi, muutes need on must-have aksessuaar iga seikleja.

2.Mugavalt Soe: Need kõrva kõrvaklapid on kokkupandav ja reguleeritav, nii et saate kergesti mahub neid eri pea suurused ja salvestada need oma kotis või taskus.Nad on praktilised kõrva kasutuseks talvel.

3.Juuksed-Sõbralik Kõrvaklapid: Nautige soojust ja coziness tundi nende juuksed-sõbralik kõrvaklapid.Oma unikaalne disain naised, nad istuvad kindlalt paigas taha oma peaga, ilma messing üles oma soeng.

4.Kõik-Ümber Soojust: Jääda, hubane ja stiilne ajal kõik väljas tegevust meie kohev kõrva kasutuseks.Featuring mitmekülgne disain, nad on ideaalne jalgrattasõit, matkamine, telkimine, kaubanduskeskused, uisutamine ja jooksmine.

5.Soe ja Hubane: Need kõrva kõrvaklapid on valmistatud pehme ja kohev materjal, mis hõlmab kõrva täielikult ja hoiab neid soojas külma ilmaga.Nad on unisex ja sobib enamik mehi ja naisi.Nad on ka praktiline talvel kingitus oma pere ja sõpradega.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *