Minu Ostukorv
  • Kodu
  • Mobiiltelefonide Tarvikud
  • Mobiiltelefoni Kaelapaela Kinnitamine Lühike Stiil Randmepaela Vibu Sõlm Käsitöö Beaded Käevõru Ripats Kaelapaela Kinnitamine Anti-Kadunud Lai Randmepaela

Mobiiltelefoni Kaelapaela Kinnitamine Lühike Stiil Randmepaela Vibu Sõlm Käsitöö Beaded Käevõru Ripats Kaelapaela Kinnitamine Anti-Kadunud Lai Randmepaela

€2.17 €1.30
Laos
  • CN: Guangdong
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: JETTING
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Mobiiltelefoni Kaelapaela Kinnitamine Lühike Stiil Randmepaela Vibu Sõlm Käsitöö Beaded Käevõru Ripats Kaelapaela Kinnitamine Anti-Kadunud Lai Randmepaela

.Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Multi-funktsionaalne disain: See beaded mobiiltelefoni kaelapaela kinnitamine saab kasutada mitte ainult üles riputada mobiiltelefonid, kuid võib ka riputada võtmed, kaardi kotid ja muud väikesed esemed, mida on mugav kaasas kanda ja rikastab teie isiklikud tarvikud.

2. Tugev ühilduvus: see mobiiltelefoni kaelapaela kinnitamine sobib igat tüüpi mobiiltelefonid, kas see on iPhone,Samsung, Huawei, Xiaomi, jne.Nii kaua, kui mobiiltelefon on kaelapaela kinnitamine auk, seda saab kergesti kasutada.

3. Kõrge kvaliteediga materjale: mobiiltelefoni kaelapaela kinnitamine on valmistatud kõrge kvaliteediga helmed ja köied, mis on vastupidav, anti-värvimuutus ja veekindel, tagades oma pika kasutusea.

4. Ideaalne kingitus valik: unikaalne disain ja peen käsitöö, teeb see mobiiltelefoni kaelapaela kinnitamine ideaalne kingitus valik.Kas tegemist on perekonna, sõprade või puhkus kingitus, see muudab inimesed ülirõõmus.

Materjal: Vaik

Värv: Nagu näha

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *