Minu Ostukorv

Qingshui Temple 3D Memo Paber Kohandamine Loominguline Kingitus Küljest Rebida Paber Nikerdamist 3D

€27.71 €15.24
Laos
  • Magnetism: No
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Muud
  • Stiil: Memo Padjad
  • Liim Või Mitte: No
  • kohandatud: No
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Peen paber nikerdamist Kiyomizu Tempel: See 3D paber nikerdamist pad on teemastatud kuulus Kiyomizu Tempel Jaapanis, mis näitab peen arhitektuuri ja ainulaadse stiili temple.Saab imetleda peamine struktuur temple, räästa, et paviljonid ja välja nikerdatud, sest kui sa ei veetakse stseeni rikas ajalugu ja kultuuri.

Unikaalne kolmemõõtmeline efekt: See padi ei ole lihtsalt tavaline paber, see kujutab endast kolmemõõtmelist efekti läbi tark kokkuklapitavad ja graveerimine tehnikat.Saate nautida ilu mitme nurga alt.

Praktiline Pad disain: See Pad laua võimaldab teil jälgida olulised teemad, inspiratsiooni ja ülesanded igal ajal.Kas kodus, kontoris või liikvel, saate alati kasutada märkmepaberi laud, et saada oma elu korraldada.

Täpset käsitöö: Iga notepad on hoolikalt käsitsi meisterdatud ja paberist kaubaaluste hoolikalt graveerida iga detail on tagada, et iga märkmik on ainulaadne kunstiteos.Kas kogumiseks või kingitus, saate näidata oma maitse ja armastus kunsti.

Ilus ja vastupidav materjal: 3D paber nikerdatud kolmemõõtmeline märkus pad on valmistatud kõrge kvaliteediga paber materjalidest, et tagada, et see on ilus ja vastupidav.Vastupidavus raamatu teeb padi taluma test igapäevaseks kasutamiseks, nii et saate nautida ja seda kasutada pikka aega.

Toote nimetus: 3D-kolmemõõtmeline Kiyomizu Tempel paber nikerdamist pad

Toote kaal: 350g

Toote suurus: 8X8X4.5 cm /3.15X3.15X1.38 cm

Toode värv: Punane, lilla, roheline, kuld

Lehtede arv: 150

Pakett sisaldab: 1PCS3D kolmemõõtmeline Kiyomizu Tempel paber nikerdatud lisa tabel +1TK akrüül box +1TK boutique box

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .me olema valmis vastus sulle ASAP.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *