Minu Ostukorv

Kate Punktiir Sülearvuti Teataja 100 GSM Paks Paber Päevik Kontor Ja Kooli Notepad Asjade Kirjatarvete

€9.03 €4.51
Laos
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Dot-Grid Sülearvuti
Lisa Soovinimekirja

+ KIRJELDUSE ANDMED

Korraldada oma mõtteid see moes Dot Raamat Sülearvuti!Tema turvaline õmblemine ja liim siduv hoida oma lehti kindlalt paigas.A 100gsm kõrge kvaliteediga paber tagab, et teie poolt kirjutatut ei suruõhu abil.Pluss, sisemine tasku ja elastne pael disain lisada funktsionaalsust, samas minimalistlik kate lisab stiili.Täiuslik, nagu joonistus raamat või igapäevaseks kasutamiseks.

Kirjeldus:

Toote mõõdud: 20*13cm/7.87*5.12 tolli

Toote materjal: Paber

Toote kaal: 325g

Toodete Nimekiri:

1*Dot Grid Sülearvuti

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Resultful Kirjutamine: Meie Dot Grid Sülearvuti funktsioonid turvaline õmblemine ja liim siduvad, mis takistab selg alates purustamine.Saate hõlpsasti kirjutada 180 korter avamine disain, mis tagab sujuva ja mugava kirjutamise kogemus.

2.Sooja südamega Disain: Koos rinnapiimasarnane disain, see Dot Grid Sülearvuti võimaldab mugavam organisatsioon.Taga tasku mahutab visiitkaardid, märkmeid ja muud väiksemad tarvikud.Pluss, dot-grid-leheküljed on lihtsam silmad, mis võimaldab teil luua oma paigutusega vaevata.

3.Eriti hea Lõng: Tase üles oma kirjutamise mängu meie Dot Grid Sülearvuti.Tehtud 100gsm kõrge kvaliteediga paber, 20% paksem kui tavaline paber, et vältida tindi verejooks ja feathering.Ilus veekindel, kaitsev sisemise lehekülge tagada, et sinu märgib jääda selge ja ohutu.

4.Mugav Kanda: See Dot Grid Sülearvuti on lihtne teha ja on moes elastne pael disain.Võite panna see oma koolikotti või kott ja võtta seda kuskil.See sobib, kes umbes ja jotting ette oma ideed, märkmeid, visandeid, ja rohkem.

5.Mitmekülgne Kasutamine: oma ühilduvus erinevate sulepead, pliiatsid ja markerid, seda märkmikku, mis võimaldab teil nautida teie loovust ja produktiivsust.See võib olla sketchbook, planeerija või lihtsalt sülearvuti igapäevaseks kasutamiseks.

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.
Teie hinnang *